Arta seducției

,

Dintre toate  fardurile din lume, rujurile sunt preferatele mele și deși am început să le folosesc destul de tårziu, acum “tronează” peste tot: în genți, în buzunare, în sertare… și dacă nu ar fi produse perisabile, probabil că aș avea o colecție impresionantă.

Fără un ruj la purtător, n-aș mai putea trăi, îl folosesc cu aceeași plăcere de fiecare dată, cu destulă precizie, cu și fără oglindă.

Statisticile nu mint: femeile dețin, în medie, opt rujuri; majoritatea femeilor consumă, de-a lungul vieții, aproximativ 2,7 kg de ruj, iar 90% dintre femei declară că rujul este singurul produs cosmetic din trusa lor a cărui nuanță și-o amintesc exact.

S-a creat chiar un stereotip, acela al femeii fatale, cu buze mari, o divă la picioarele căreia cad toți bărbații, gen Angelina Jolie.

Niște buze fragede, fremătânde și impecabil rujate este imposibil sa nu fie adulmecate, dorite, sărutate.

Gestul simplu, banal, de aplicare a rujului pe buze fascinează, iar bărbatul care este martorul unui astfel de gest nu-și va mai putea lua ochii de pe curbele frumos desenate ale buzelor tale și nu va mai dori altceva decât să le alinte si să le sărute.

2 Comments


  1. // Reply

    Ba, pardon…..Angelina are buze urate….crapate…. i-as recomanda un strugurel…mai tii minte strugurelul??..iar buze frumoase, naturale….nu prea mai exista. :)))))))))))))))))))))
    Si eu ma dau cu ruj fara oglinda…de fapt, doar fara oglinda….am o dexteritate de invidiat….da, si dupa cum vezi sunt si foarte modesta….hihihiihiiii


  2. // Reply

    Cum sa nu stiu de strugurel, ca am inceput sa-l folosec pe post de ruj inca de la gradinita 🙂 )))…. Si nu trebuie sa fii modesta, e o dexteritate pe care nu o are oricine… daca nu o ai, riscul de a arata ca un clovn este destul de mare 🙂 )))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *