AUTHENTIC, aromele verii pentru EL și pentru EA de la Abercrombie & Fitch

► AUTHENTIC for Him este noutatea verii de la de la Abercrombie & Fitch, o aroma proaspătă care evidențiază originalitatea purtătorului, atemporală și memorabilă. Bărbatului AUTHNTIC nu îi este frică să încalce regulile. Este încrezător, valorile sale sunt modelate de curiozitatea deschisă de a experimenta tot ceea ce viața are de oferit. Atitudinea sa pozitivă îl face fără efort AUTENTIC.

Notele de Top: Grapefruit și Bergamota, condimentat de Piper Negru zdrobit

Inima parfumului: picături incitante de ulei de ghimbir cald natural, amplificat de Clary Sage și Lavandă

Baza: lemn de Cedru și lemn de santal, semințe Ambrette.

Un parfum proaspăt, AUTHENTIC for Him evidențiează originalitatea purtătorului. Revigorant prin notele de Grapefruit și Bergamotă, condimentat de Piper Negru zdrobit. Picăturile incitante de ulei de ghimbir cald natural, amplificat de Clary Sage și Lavandă, intensifică prospețimea parfumului, iar acordul cald de lemn de Cedru și santal lasă senzualitatea să predomine.

► AUTHENTIC for HER

AUTHENTIC for HER este variant feminine de la Abercrombie & Fitch, creat pentru femeia care iși dorește să fie cunoscută pentru cine este ea cu adevarat. Individuală și fără teamă de expresivitate, încrezătoare și cinstită –AUTENTICĂ. Un amestec proaspat de para, mandarin si coacaze rosii. Florile proaspete de Magnolie si Muguet sunt deschise cu aroma de Nectarine, adaugand spontanietate si feminitate inimii parfumului, iar acordul cald de lemn de Cedru și santal lasă senzualitatea să predomine.

Onestă și optimistă, femeia AUTHENTIC refuză să fie etichetată sau definită. Ea este dedicată trăirii unei vieți transparente.

AUTHENTIC for HER este proaspat, transparent pentru femeia care iși dorește să fie cunoscută pentru cine este ea cu adevarat. Individuală și fără teamă de expresivitate, încrezătoare și cinstită – AUTHENTICĂ.

Notele de top: un amestec proaspat de pară, mandarin și coacaze roșii.

Inima: florile proaspete de Magnolie si Muguet sunt deschise cu aroma de Nectarine, adaugând spontanietate și feminitate inimii parfumului.

Baza: un accord cald de lemn de Cedru și Santal, în timp ce semințele Ambrette lasă senzualitatea să prevaleze.

Parfumurile AUTHENTIC pentru EL și pentru Ea de la Abercrombie & Fitchare au exclusivitate în rețeaua Douglas, așadar, le poți cumpăra online, de pe www.douglas.ro sau le poți încerca în toate magazinele Douglas.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *