Back to Sexy by SevenSins.ro

sevensins1

Sezonul de toamna inseamna un nou inceput, fie ca este vorba despre scoala sau birou, dupa vacanta. Fiecare debut de sezon vine cu nevoia de a actualiza garderoba, iar SevenSins.ro propune ca in aceasta toamna sa incepem cu piesele de lenjerie intima.

Cel mai mare magazin online de lenjerie intima din Romania, SevenSins propune piese feminine, din texturi fine precum satinul, dantela sau catifeaua.

sevensins-rosutien_pret_11199lei

Eterna arma secreta a femeilor cu o atitudine puternica, lenjeria intima SevenSins.ro este seducatoare, confortabila si foarte sexy. Fie ca vorbim despre seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile si incitante, corsete indraznete, halate delicate si misterioase sau costume tematice nonconformiste, piesele de lenjerie intima speciale ridica tonusul si le fac pe femei sa se simta mai atragatoare. Starea de bine pe care o imprima piesele purtate creeaza buna dispozitie, incredere in sine si le fac pe doamne si domnisoare sa depaseasca mai usor melancolia intoarcerii din vacanta.sevensins-rosutien-black_pret_12249lei

Chiar daca au depasit anii de liceu sau facultate, femeile pastreaza nostalgia primelor zile de scoala, a reintalnirii cu colegii, a tinutelor si clipelor memorabile pe care le marcheaza.

Intoarcerea la scoala este acum inlocuita cu intoarcerea la birou, iar tinutele cu aer scolaresc sunt reinterpretate cu stil de catre femeile increzatoare. Vedetele sezonului, sutienele tip bralette pot fi purtate sub camasi albe, cu aer scolaresc, iar dresurile cu portjartier pot lua locul jambierelor, ca o demonstratie de personalitate si stil in tinutele de birou.

sevensins-rosutien_pret_14349lei

 

Sutienele tip corset, cu efect push up sau balconette imbraca perfect sanul, ofera volum si senzualitate si sunt o piesa care ofera un plus de incredere indiferent ca vorbim despre un context in care raman ascunse de hainele de zi, sau se dezvaluie in intimitate.sevensins-rosutien_pret_13649lei

Negru, gri, bleumarin sau burgundy sunt culorile cheie pentru lenjeria propusa de SevenSins.ro in aceasta toamna, atat in colectiile de lenjerie intima, cat si pentru piesele de lenjerie sexy.sevensins-rosutien-black_pret_11899leiPentru doamnele si domnisoarele aventuroase care vor sa se foloseasca de nostalgia zilelor de scoala in intimitate, alaturi de partener, pot gasi pe SevenSins.ro si o varietate de costume tematice de scolarita sau profesoara, care vor aprinde pasiunea si vor trezi amintiri incitante.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima si lenjerie intima sexy. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 73.000 clienti din toata tara.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, str. Orzari, nr. 3.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *