Be My Honey Forever!

12645211_1081288051913726_4166854471344517131_n

Pentru că primăvara este anotimpul iubirii, sărbătorește dragostea cu acest parfum feminin de la Toni Gard într-un set ediție limitată pentru primăvara lui 2016: My Honey Forever, doar în magazinele Douglas.

My Honey Forever are acelaşi parfum captivant ca My Honey: la fel de senzual, uşor şi fermecător precum o primă zi de primăvară. Un parfum care persistă şi imortalizează acele momente speciale ale vieţii, făcându-ţi inima să tresară de la prima pulverizare. Îţi recreează sentimentele generate de primii fiori ai primăverii, precum şi amintiri ale frumoaselor momente petrecute alături de cei iubiţi, fiind un parfum perfect pe tot parcursul anului. My Honey de la Toni Gard este perfect pentru cei veseli. Emană feminitate, surprinde printr-o prospeţime subtilă şi încântă prin notele senzuale şi delicate.

My Honey este parfumul perfect de care să te îndrăgosteşti: prin acesta, creatorii lui Toni Gard au realizat o combinaţie unică şi dinamică de note feminine şi accente incitante. Parfumul se deschide printr-un joc al notelor proaspete şi delicate de lămâie verde şi fructe aurii cu esenţa mătăsoasă şi oscilantă a mierii. În inima sa florală nuferii şi magnolia se întâlnesc într-un tête-à-tête romantic cu intoxicanta iasomie albă. Acorduri fine de lemn alb, note delicate de zmeură şi mătăsoase de mosc completează farmecul parfumului şi îi conferă o aură senzuală şi naturală. My Honey – fructat – floral.

My Honey Forever este setul cadou ideal – mail ales pentru iubită, dar şi pentru cea mai bună prietenă, pentru mama ta dragă sau pentru sora ta extraordinară. Toni Gard a reuşit să capteze un gest de iubire într-o sticluţă cu parfum: My Honey.

  • Set ediţie limitată “MY HONEY FOREVER” (EDP 30ml + Gel de duș 50 ml);
  • Preț special 149 lei până la 31 martie: 185 lei;
  • În exclusivitate în magazinele Douglas.

Mai sunt câteva zile, nu ratați această ofertă tentantă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *