Benefit New Brow Collection, magie pentru sprâncene fără cusur

Eyebrowcollection

De curând, la un eveniment plin de magie, la propriu, ce a avut loc la Mulanruj, am făcut cunoștință cu noua gamă de produse pentru sprâncene de la Benefit și am descoperit că Benefit New Brow Collection este într-adevăr magică, nu este vorba doar de marketing.

Noua gamă de produse pentru sprâncene de la Benefit cuprinde 9 produse ușor de utilizat, oferind fiecărei femei încrederea că poate fi propriul expert în sprâncene. Sprâncene scurte, sprâncene neregulate, sprâncene nedefinite… toate problemele dispar într-o clipă!

Cele 3 secrete ale noii game care fac efectiv magie cu sprâncenele noastre sunt:

  • Formule inovatoare de înaltă performanță
  • Aplicatoare proiectate personalizat
  • Nuanțe nenumărate

Benefit a luat în considerare faptul că o mulțime de femei au dificultăți în a-și face sprâncenele și a creat produse care sunt foarte ușor de utilizat de către orice femeie.

Sprâncenele mele sunt oarecum inegale și nu prea dese, așa că am o problemă reală în a le aranja. Ce pot spune este că am putut realiza pe “pielea mea” cât de bune și ușor de folosit sunt noile produse pentru sprâncene de la Benefit! Nu-ți trebuie cine știe ce îndemânare pentru a obține un look aproape perfect și natural al sprâncenelor.

Brow Collection benefit

Benefit New Brow Collection include:

ka-BROW! (gel nuanțator pentru sprâncene cu aplicator) – Umple, sculptează, definește cu ușurință și vine cu o perie personalizată încorporată.

ka-brow-component_new

ready, set, BROW! (gel invizibil pentru fixare 24 ore) – Menține firele de păr ale sprâncenelor în poziția dorită și le fixează machiajul.ready-set-brow-component_0

high brow & high brow glow (creioane iluminatoare cu effect de lifting) – Evidențiază instantaneu arcadele pentru a obține ochi cu aspect mai tânăr, mai proaspăt și mai luminous.

1high-brow-component_0

precisely, my brow pencil (creion ultra fin pentru definirea sprâncenelor) – Umple locurile goale cu microofibre oferind un aspect incredibil de natural.

precisely-my-brow-pencil-component_0

3D BROWtones (produs nuanțator pentru sprâncene) – Îmbogățește instantaneu culoarea naturală a sprâncenelor, cu definire fină și contrast delicat.3d-browtones-component_0

goof proof brow pencil (creion pentru conturarea și umplere a sprâncenelor) – Rapid, ca prin magie, apar sprâncene cu aspect natural grație formulei alunecoase, culorii delicate și vârfului goof-proof.goof-proof-pencil-component_0

BROWVO! conditioning primer (bază de machiaj bogată în nutrienți pentru sprâncene cu aspect mai plin) – Sprâncenele arată instant mai pline, mai dese și mai sănătoase.browvo-conditioning-primer-component_0

brow zings (kit de conturare și definire a sprâncenelor) – Tot ce aveți nevoie pentru a define și contura sprâncenele (ceară, pudră, aplicator) într-o cutiuță ce poate fi purtată în buzunar.1brow-zings-component_0

gimme brow (gel cu microfiber pentru volumul sprâncenelor) gimme-brow-component_new_0

Preferatul meu este Gimme Brow. Este un gel cu microfibre cu adevărat magic pentru sprâncenele mele, pentru că pot obține volum, definire și nuanțare cu o singură aplicare și mă pot bucura de sprâncene mai pline cu un aspect natural, nu-mi plac sprâncenele tatuate sau cele prea desenate care aspresc trăsăturile și dau un aer dramatic figurii.

Benefit New Brow Collection

Are o acoperire graduală, ceea ce e fantastic, cu rezultat de durată și este rezistent la apă.

Este ideal pentru sprâncenele subțiri, pentru că le face să pară vizibil mai groase.

Are un aplicator conic, personalizat, foarte ușor de folosit.

Întreaga colecție o puteți găsi din 1 iulie în magazinele Sephora. Este cea mai tare colecție pentru spâncene ever!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *