GALifornia Blush, noul fard de obraz de la Benefit

 

Galifornia-Benefit1.jpg

Se vorbeşte despre un nou fard de obraz în oraș! Este vorba despre GALifornia, noul blush roz-auriu de la Benefit, care oferă pomeţilor un strop de strălucire californiană şi un miros delicios şi dulce de vanilie caldă și grapefruit roz.

Brandul Benefit surprinde cu fiecare noutate, iar pe GALifornia l-am remarcat încă din decembrie, de la evenimentul Sephora și am fost foarte curioasă cu privire la această nouă bijuterie cosmetică!

Atunci când l-am primit, afară erau nămeți de zăpadă, mi s-a părut atât de nostim, încât nu m-am putut abține să nu-l pozez și în zăpadă. 🙂

GaliforniaBlushBenefit

♥ Adorăm stilul GALIfornian

Fardul de obraz GALIfornia roz-auriu oferă pomeților strălucire, pigmenții săi aurii irizați asociați unei nuanțe trandafirii strălucitoare creează un look luminous și jucăuș!

Mirosul său de vis combină note de grepfruit roz și vanilie.

Galifornia-Benefit

GALIfornia vine în completarea celebrelor produse de machiaj de la Benefit destinate evidențierii pomeților: Coralista, Rockateur, Hoola, Dandelion, Dallas, Hervana.

Blush-ul are o textură fină și permite o aplicare delicată și frumoasă pe piele. Pigmenții săi aurii irizați asociați unei nuanțe trandafirii strălucitoare se topesc și se amestecă frumos pe piele. Pigmentul este perfect, foarte bun, dar nu prea intens, se poate aplica ușor culoarea și construi frumos intensitatea dorită.

Fardul în sine este imprimat cu un print foarte frumos care reprezintă un soare Aztec pe care îl ador. Îmi dă astfel un dor de vacanță și parcă simt căldura soarelui californian!

GALifornia_Benefit_BoncafeStyle2

Culoarea este cel mai bine descrisă ca o nuanță de coral cald, intens, cu un dram de roz rece și delicat cu o strălucire foarte subtilă, aurie. Culoarea nu este neapărat de piersică, mai degrabă un amestec de cald și rece, dar un pic mai luminoasă și mai proaspătă.

Rezultatul pe piele este cu adevărat frumos. Acest fard de obraz creează o strălucire frumoasă, caldă, aurie pe obraji. Culoarea este mai puțin intensă pe piele și oferă un efect radiant și proaspăt.

♥ Cum se folosește?

Se aplică fardul de obraz pe zona pomeților, cu ajutorul pensulei rotunde.

O aplicare lejeră asigură un efect natural, iar mai multe straturi oferă un efect mai intens.

Pentru o atingere californiană, adaugă un strop de luciu pe buze si o coroniță de flori!

GALifornia_Benefit_BoncafeStyle4

♥ Părerea mea

Dacă mă întrebați pe mine, nu numai din cauza culorii ușor sidefate pe care o ador și a calității marca Benefit, acest fard de obraz care are un miros divin, o casetă frumos imprimată și o perie moale și pufoasă, creează dependență. În fiecare dimineață mă înveselește și mă face mai frumoasă, așa că l-am inclus în rutina mea de zi cu zi.

Fardul de obraz GALIfornia se găsește exclusiv în magazinele Sephora și online, la prețul de 165 lei.

Voi ce ziceți, cred că e greu să nu devii GALIfornia addicted!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *