Play for Peace – Crăciunul acesta, The Body Shop te invită la joacă

Anul acesta, de Crăciun, The Body Shop dă startul campaniei umanitare Play for Peace, prin care vine în ajutorul copiilor refugiaţi din Siria. Proiectul îşi propune să ajute copiii refugiaţi să se joace, într-un loc sigur, timp de un an de zile. În plus, The Body Shop a creat şi o colecţie-capsulă de cadouri pentru acest sezon festiv, în colaborare cu brandul de fashion House of Holland.

The Body Shop ne dă șansa să putem ajuta și în plus, să ne bucuram de cadouri si suprize absolut minunate. Începând cu oricare gamă de îngrijire, gama de makeup Winter Trend House of Holland sau oricare alta gamă, selecțiile sunt inspirate, iar ambalajele festive minunate, cutii-cadouri gata pregătite să ofere bucurie!

Play for Peace include o selecţie atractivă de produse pentru îngrijirea corpului, de la creme de mâini la geluri de duş şi loţiuni de corp. Ba chiar şi un calendar de advent care este irezistibil. The Body Shop a pregătit un adevărat “arsenal” pentru o baie efervescentă cu geluri de duș şi săruri pentru toate preferinţele.

Pentru celebrul lor calendar de advent de 25 de zile, The Body Shop s-a concentrat pe un calendar cu numărătoarea inversă în calendarul de Anul Nou. Cutia cadou conține un total de 7 uși cu produse pentru toate zilele de la 25 decembrie până la 31 decembrie.

Îmi place că vin într-o gamă de diferite dimensiuni și preț, astfel încât să fie ceva pentru toată lumea.

Eu ador produsele de la The Body Shop, determinarea, ingeniozitatea și cauzele pe care le susțin. De astă dată, ne dă posibilitatea de a ne “juca” prin magazine, de a face multe combinaţii ce se pot transforma în cadouri minunate.

Așadar, cadourile de Craciun  de la The Body Shop se transformă automat în bucuria unor copii necajiti. Fiecare cadou pe care-l cumperi din colecțiile cadouri de sezon îi ajută pe copiii refugiați să se joace într-un loc sigur timp de un an. Haideți să facem o faptă bună și în același timp, nouă înșine o bucurie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *