Hugo Boss The Scent for Her, arta seducției în variantă feminină

The_Scent_for_her_Hugo_BOSS

Nu stiu  pe lume ceva mai suav, mai senzual decat banala picatura de parfum. E ca şi cum, în iuresul poverilor lumesti, te-nvaluie o aripa de inger si nu vei sti nici cand si nici de ce te seduce si ramane pe vecie in amintirea ta.

Vara aceasta, vei fi captivata de BOSS The Scent for Her, noul parfum seducator al Casei BOSS Parfums, un parfum Floral Fructat Gurmand de dama, care tocmai s-a lansat in cadrul unui frumos eveniment imaginat ca o calatorie pe taramul simturilor si al frumusetii.

Inspirat de arta seductiei si a irezistibilei apropieri, parfumul luxos si senzual este contrapartida inimitabila a variantei masculine, creat pentru a obtine puterea ascunsa si seducatoare ce invaluie femeia ce-l poarta intr-o aura captivanta.

Inspiratia

Mai intai a fost creata varianta masculina BOSS THE SCENT, o captivanta poveste de seductie vazuta din perspectiva masculina. Acum, casa de moda, sub viziunea creativa a lui Jason Wu, Directorul Artistic al diviziei BOSS de Fashion dedicata femeilor au creat femeia Boss prin noul BOSS The Scent for Her, puternica dar in acelasi timp feminina intr-un mod unic. Reflectand viziunea lui Wu in ceea ce priveste moda feminina BOSS, sursa inspiratiei este butonul iconic Boss si ideea ca, printr-o simpla rasucire, cele doua lumi, cea feminina si cea masculina, se pot contopi foarte usor intr-una singura.

BOSS_The_Scent_For_Her_Flacon_100ml

BOSS_The_Scent_For_Her_DeoSpray_150ml

Este ceva incredibil de puternic si seducator innascut despre o femeie ce poarta un costum tipic masculin, costum ce ii subliniaza si mai mult feminitatea”, explica Jason Wu.

Wu a cautat sa surprinda juxtapunerea barbatului si a femeii in toate etapele de dezvoltare ale parfumului. Liniile sofisticate si elegante ale flaconului ce curg de jos in sus si culmineaza cu bijuteria sub forma de buton din varf – o rasucire feminina a butonului BOSS – in timp ce tonurile de sampanie roz ale sucului te invita sa priveste mai atent.

“Aceasta este ideea din spatele parfumului, un parfum ce are puterea si taria unui parfum barbatesc, si in acealsi timp are delicatetea tipic feminina. Este ca si cand joaca un joc cu sanse egale, barbatul impotriva femeii, amandoi aducandu-si contributia in acest joc.”

Parfumul

Emanand o eleganta de o feminitate sublima, cald si seducator ce se construieste rapid cu intensitate, BOSS The Scent for Her oglindeste cu maiestrie povestea seductiei – de la atractie la seductie ajungand in final la dependenta – prin combinarea puternica a ingredientelor. Notele de mijloc pline de seductie, parfumul reflecta interactiunea dintre cei doi protagonisti, apropierea lor, provocata de atractia initiala si treptata, cu o intensitate ce creste gradual descoperind astfel baza senzuala cee mana o putere ademenitoare imposibil de contestat.

BOSS_The_Scent_For_Her_Flacon_Carton_50ml

Atractia: Notele de varf, note de piersica invaluita in miere si frezie, combinatie ce intriga si cupleaza ambii parteneri intr-o atractie delicata, subtila si eleganta facandu-l pe el sa doreasca sa descopere mai mult.

Seductia: In momentul in care incep sa se apropie, notele calde si sophisticate a florii orientale de osmanthus incep sa se dezvaluie, si o data cu ele si puterea ascunsa. Subtilitaea initiala, seductia delicata se transforma intr-o nota impetuoasa si atragatoare. Acesta este catalizatorul ce declanseaza puterea seducatoare a parfumului.

Dependenta: Prizonier si neputincios sa reziste, parfumul dezvaluie notele de baza irezistibile de boabe de cacao prajite, note ce ofera o explozie seducatoare, starnind si mai mult simturile, exprimand  chimia necontestata nici de femeia ce poarta parfumul, nici de cel ce este sedus, supunandu-se puterii lui BOSS The Scent for Her.

Imaginea: Anna Ewers si Theo James intruchipeaza barbatul si femeia BOSS in noua campanie BOSS THE SCENT.  Modelul german Anna Ewers este intruchiparea perfecta a dualitatii femeii BOSS: frumoasa, puternica si in acelasi timp senzuala, ce detine abilitatea de  a atrage privirile oriunde se duce.

Contrapartida ei, actorul britanic Theo James, este personificarea partii seducatoare a barbatului BOSS: increzator in forta sa fizica, la fel cum este constient de farmecul sau personal. Aceasta combinatie il face irezistibil.

BOSS The Scent for Her m-a cucerit de la prima aplicare, imi plac parfumurile usor gurmande, chiar daca e vara, simt ca imi accentueaza oarecum latura senzuala si feminitatea.

13728994_1250740454958500_4067582784928401615_n

Incercati-l si voi, este disponibil ca Apa de parfum de : 30ml, 50ml si 100ml si se gaseste exclusiv la Sephora.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *