Look radiant cu noua colecție Healthy-Mix de la Bourjois

Este timpul să spui au revoir tenului obosit… și bonjour tenului radiant! După relansarea fondului de ten și al anticearcănului Healthy Mix, Bourjois prezintă o rutină complet nouă și sănătoasă, ideală pentru a obține un aspect luminos și proaspăt.

Expresia “Hello vitamine, bonjour ten radiant” spune totul despre aceasta colecție!

Colecțiea Healthy Mix este evidențiată prin imaginea de promovare a produselor. În imagine este surprinsă femeia pariziană, care e întotdeauna zâmbitoare, aplicând ultimele retușuri pentru a obține un make-up perfect; pielea ei este fresh și luminoasă. Broșele în formă de fructe ne trimit cu gândul la complexul de vitamine pe care formula Healthy Mix o conține.

Vedetele colecției sunt primer-ul, BB Cream-ul și pudra, trei produse esențiale pentru estomparea semnelor de oboseală. Tenul va căpăta un aspect sănătos, odihnit și radiant. Très jolie!

Femeile pariziene sunt foarte ocupate, însă cunosc foarte bine beneficiile unui ten radiant. Din fericire, crearea unui aspect uniform și radiant este la fel de ușoară precum ‘un, deux, trois, quatre’, datorită formulei speciale pe care o cuprinde colecția Healthy Mix:
Primer-ul Healthy Mix pregătește tenul și îi conferă instant o culoare uniforma.
BB Cream-ul Healthy Mix înfrumusețează pielea și o hidratează.
Pudra Healthy Mix conferă un ten radiant și mat.

Pentru a definitiva machiajul, adaugă un plus de culoare cu legendarul Little Round Pot Blush de la Bourjois!

Colecția Healthy Mix

Este timpul să spui au revoir tenului obosit… și bonjour tenului radiant! După relansarea fondului de ten și al anticearcănului Healthy Mix, Bourjois prezintă o rutină complet nouă și sănătoasă ideală pentru a obține un aspect luminos și proaspăt. Vedetele sunt primer-ul, BB Cream-ul și pudra, trei produse esențiale pentru estomparea semnelor de oboseală. Tenul va avea un aspect sănătos, odihnit și radiant. Très jolie!

Primer Healthy Mix

Primul pas pentru o piele sănătoasă – aplicarea primer-ului. Vei ascunde imediat semnele oboselii, obținând un look fresh!

Bogată în vitamina C, A și B5, formula Healthy Mix are o tehnologie de corectare a pigmentului, acoperind petele roșii, cearcănele din jurul ochilor și subtonurile de culoare ale pielii. Primer-ul netezește liniile fine și textura pielii, minimizând aspectul porilor. Pielea arată revitalizată, întinerită și odihnită – ca atunci când tocmai te-ai trezit din somnul de frumusețe. Primer-ul are o textură fină, care nu este lipicioasă, se armonizează perfect cu pielea și conferă o senzație de prospețime, alături de un parfum delicat, fructat.

Preț recomandat: 47,99 LEI

 • Îngrijește și conferă o culoare sănătoasă tenului.
 • Formula bogată în vitaminele C, A și B5
 • Acțiune anti-oboseală super eficientă
 • Tehnologie de corectare a pigmentului
 • Parfum fresh, fructat

Nuanțe: o nuanță universală #000

BB Cream Healthy Mix

Descoperă BB Cream-ul Healthy Mix, care îngrijește pielea și conferă un aspect sănătos de lungă durată. BB Cream-ul Healthy Mix evidențiază strălucirea naturală a pielii și ascunde semnele de oboseală. Bogată în vitaminele C, A, E și B5, formula ușoară asigură o hidratare completă până la 24 de ore, dar și o acoperire perfectă. BB cream-ul echilibrează culoarea pielii și estompează imperfecțiunile, dezvăluind un ten natural și proaspăt. Textura conferă un aspect natural, permițând pielii să respire, iar parfumul fructat va contribui la plăcerea de a-l purta și aplica. Cu siguranță vei uita că porți make-up!

Preț Recomandat: 59,99 LEI

Alege dintre cele trei nuanțe potrivite tuturor subtonurilor de ten. BB Cream-ul vine într-un ambalaj roșu închis și are o bandă transparentă care dezvăluie nuanța din interiorul recipientului. 

 • Corectare și hidratare impecabilă.
 • Formula bogată în vitaminele C, A și B5
 • Ascunde semnele de oboseală
 • Estompează imperfecțiunile
 • Hidratează până la 24 de ore
 • Textură ușoară, ce lasă pielea să respire
 • Parfum fresh, fructat

Nuanțe: #01 Light, #02 Medium, #03 Dark

Pudră Healthy Mix

Obține un make-up cu aspect mat! Pudra Healthy Mix este prima pudră anti-oboseală de la Bourjois care oferă pielii strălucire și un efect mat, uniform. Aceasta conține un mix de vitamine C, A și B5 și are o formulă fină ce controlează sebumul inestetic al tenului. Pudra este disponibilă în patru nuanțe potrivite tuturor tonurilor de ten.

Ambalajul este unul premium, de culoare roșie și are un capac transparent, care dezvăluie nuanța din interior. Paleta cuprinde un burete și o oglindă care facilitează aplicarea.

Pielea ta va radia uniform și va avea un aspect mat.

 • Formula bogată în vitaminele C, A și B5
 • Finish mat
 • Control asupra sebumului
 • Efect anti-oboseală
 • Confort la purtare

Nuanțe: #01 Vanilla, #02 Light Beige, #03 Dark Beige, #04 Light Bronze

Preț recomandat: 56,39 LEI 

Produsele sunt disponibile începând cu luna noiembrie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *