Bucură-te de mâini curate, hidratate și catifelate!

Aspectul mâinilor este esențial în arta îngrijirii personale. Asemenea feței, și mâinile sunt sensibile, pielea acestora devenind expusă deteriorării mai ales primăvara și toamna.

Mâinile spun mai multe despre tine decât orice altă parte a corpului, dezvăluindu-ți de cele mai multe ori și vârsta, ele joacă un rol important în comunicarea non-verbală.

De asemenea, prima impresie depinde, de foarte multe ori, de aspectul mâinilor și al unghiilor, așa că nu lăsați nimic la întâmplare și alegeți-vă din gama variată de produse de cea mai bună calitate pentru îngrijirea mâinilor și a unghiilor, de la notino.ro.

Eu mi-am ales un set pentru îngrijirea mâinilor de la Vivian Gray Wild Flowers, care conține:

  • Săpun lichid pentru mâini 250 ml și
  • Lapte pentru mâini 250 ml

Setul asigură o rutină completă pentru îngrijirea zilnică, previne uscarea pielii, spală eficient mâinile și miroase demențial.

Este foarte potrivit ca și cadou, au ambalaje foarte frumoase și elegante, iar produsele sunt calitative.

De ce este bine să folosim cremă de mâini?

Pielea mâinilor suferă din cauza spălării zilnice și a folosirii dezinfectanților, precum și din cauza anotimpului rece, a soarelui și a stresului.

Influențele externe, de zi cu zi, pot irita bariera pielii și, astfel, pot cauza nu doar deshidratarea pielii, crăparea și iritarea sa, ci și, în cel mai rău caz, pot apărea semne de îmbătrânire premature sau pete pigmentare.

Crema de mâini corectă poate conferi pielii hidratare, vitamine și lipide, reușind chiar și să vindece crăpăturile minuscule din stratul protector al pielii.

Aplicați o cremă regeneratoare de câteva ori pe zi, mai ales după spălare sau după folosirea dezinfectantului – și mâinile uscate vor fi de domeniul trecutului.

Crema de mâini Bioderma Atoderm este indicată, mai ales, pentru o piele foarte uscată, sensibilă și atopică.

Datorită condițiilor negative externe, pielea de pe mâini tinde să se usuce excesiv și necesită hidratare și nutriție.

Bioderma Atoderm reprezintă soluția perfectă pentru că hidratează, catifelează și protejează pielea.

Textura cremoasă previne crăparea pielii, se absoarbe rapid, nu lasă o peliculă grasă, este un produs hipoalergenic.

Conține unt de shea care hrănește și reține umiditatea în piele, glicerină, vaselină, fără parfum și se aplică ori de câte ori este necesar.

Cum să alegem cea mai bună cremă de mâini?

Alegem produsele de îngrijire a mâinilor, în funcție de tipul de piele și de problemele pe care vrem să le rezolvăm.

Pentru cei care suferă de dermatită atopică crema de mâini trebuie aleasă cu grijă, de la producătorii de dermatocosmetice.

Cei cu piele sensibilă vor beneficia de cremele de mâini naturale, cu efect calmant și cu conținut de aloe vera, de gălbenele sau de ulei de migdale.

Pielea mâinilor foarte uscată și crăpată trebuie îngrijită într-un mod intens, cu ajutorul unei creme regeneratoare pentru mâini, cu ulei de argan și uree. Crema de mâini pentru mâini crăpate trebuie să hrănească pielea în profunzime, să o hidrateze și să vindece crăpăturile.

Cremele de mâini antiîmbătrânire împiedică radicalii liberi să cauzeze îmbătrânirea prematură a pielii și apariția petelor pigmentare. De aceea, cele mai bune sunt cremele de mâini, cu conținut de acid hialuronic și de vitamina E sau cremele de mâini, de lux, care conțin extract de melc. În plus, crema de mâini împotriva petelor pigmentare revitalizează pielea și reduce vizibilitatea petelor de bătrânețe sau a celor pigmentare.

Suferiți de piele uscată pe mâini? Crema de mâini cu absorbție rapidă Neutrogena Hand Care are o formulă norvegiană îmbogățită cu glicerină și pantenol, ceea ce oferă o absorbție rapidă, hidratând instant pielea și redând mâinilor aspectul fin și catifelat.

Vitamina E protejează pielea împotriva uscăciunii și a semnelor de îmbătrânire, are efecte antioxidante.

Textura ușoară, non-grasă, se absoarbe imediat în piele și conferă o senzație de confort.

Așa că aplicați crema pe mâini și masați până când se absoarbe în profunzime, pentru mâini fine și suple, fără senzație de piele grasă!

Dragilor, îngrijiți-vă mâinile, oferind pielii o doză de hidratare și de vitamine. Cremele de mâini protectoare vor potența mecanismul de autoapărare a pielii, o vor netezi și o vor rafina și, în plus, vor îngriji și unghiile!

Și pentru că ador mirosul de vanilie, am ales și Crema Grace Cole Vanilla Blush & Peony care hidratează perfect pielea mâinilor, o regenerează și îi oferă nutriția necesară.

Se aplică crema pe mâini, după nevoie și se masează până la absorbție.

Dragilor, pentru mine îngrijirea și mai ales hidratarea mâinilor este esențială, cred că nu aș putea fi niciodată în confort fără o cremă de mâini la îndemână, în baie, pe noptieră, în poșetă pentru a mă hidrata ori de câte ori simt nevoia.

Pe notino.ro, găsiți o multitudine de produse pentru îngrijirea mâinilor, creme, loțiuni, măști pentru a vă rezolva orice problemă și pentru a vă menține mâinile frumoase și sănătoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *