Bucură-te de un păr sănătos și plin de culoare cu Moroccanoil

Vara s-a instalat definitiv, spiritul de vacanță se simte în aer, zilele devin tot mai fierbinți, iar noi ne pregătim rochițele vaporoase și pielea arămie pentru a ni le etala pe stradă, la terase sau la plajă. Când vine vorba despre frumusețe, nu putem exclude însă întreținerea, sănătatea și protecția podoabei capilare, mai ales pe timpul verii.

Vrem, nu vrem, prin experiența părului deteriorat am trecut aproape fiecare dintre noi. De la tratamentele chimice de vopsire și instrumentele de hairstyle până la spălatul zilnic, expunerea la clor și la soare, părul trece prin multe provocări și devine uscat, deteriorat, slăbit și frizant. 

Totuși, nu lăsați părul deteriorat să vă definească, pentru că există produse, cum sunt cele de la Moroccanoil care vă pot rezolva aceaste probleme!

Brandul Moroccanoil a fost lansat de Carmen Tal, în 2008. În timpul unei vizite în Israel, un tratament chimic nereușit i-a deteriorat aproape în întregime părul. La recomandarea unei prietene, încearcă un balsam cu ulei de argan.

Rezultatul este convingător. Instant părul arată regenerat, strălucitor și viguros. Impresionată de proprietățile excepționale ale acestui produs, Tal hotărăște să cumpere drepturile de distribuție pe piața din America de Nord.

Zece ani mai târziu, Moroccanoil a devenit un brand global respectat și folosit de stiliști de top din întreaga lume.

Moroccanoil este un brand certificat, 100% pur, fără aditivi, conservanți sau coloranți și nu conține parfum.

Pentru că îmi vopsesc părul de când mă știu, am încercat mai multe produse de la Maroccanoil pentru părul vopsit și aș vrea să vi le prezint:

Moroccanoil Color Complete Șampon pentru protecția părului vopsit

Spălatul părului cu Șamponul Moroccanoil Color Complete este efectiv o adevărată bucurie! Curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală. Regenerează și hrănește părul, hidratează intens și prelungește rezistența culorii părului.

Este un produs perfect pentru părul vopsit, uscat și lipsit de vitalitate. Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine.

Pentru un efect optim, se continuă îngrijirea cu un produs din aceeași serie.

Moroccanoil Color Complete Balsam colorant

Întotdeauna este bine să folosim un balsam de păr din aceeași gamă. Efectul va fi maxim și vom obține ceea ce ne dorim!

Balsamul Moroccanoil Color Complete ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos.

Prelungește persistența culorii părului, oferă hidratarea necesară, facilitează descurcarea și modelarea ulterioară.

Se aplică pe părul spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze un timp scurt și apoi se clătește bine.

Moroccanoil Color Complete Spray protector pentru păr vopsit

Acest Tratamentul fără clătire Moroccanoil Color Complete este fabulos! Oferă părului spălat toate cele necesare: hidratare și nutriție, îmbunătățește intensitatea culorii.

Se aplică pe părul spălat, pe lungime, până la vârfuri și nu se clătește. Încercați să vedeți ce veți obține!

Moroccanoil Treatment Tratament pentru păr fin

Un alt produs fabulos de la Moroccanoil este Tratamentul fără clătire Moroccanoil Treatment! Cred că multe dintre noi au încercat și s-au bucurat de efectele benefice ale acestui produs care a devenint iconic în îngrijirea părului.

Se aplică pe părul uscat, ceea ce mie mi se pare o mare facilitate și oferă părului spălat toate cele necesare: conferă o strălucire atrăgătoare, are efect regenerator și oferă părului hidratare și nutriție.

Se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul. Nu se clătește.

Moroccanoil Volume Balsam și extra volum

Eu am un păr foarte subțire și mă confrunt cu lipsa de volum, de aceea vreau să vă prezint și acest balsam pentru extra volum.

Ca orice balsam facilitează descurcarea și modelarea ulterioară, însă conferă părului elasticitate și volum și mai ales îmbunătățește structura părului, dacă este folosit adecvat o perioadă de timp.

Toate aceste produse de îngrijire a părului de la Moroccanoil și multe altele le găsiți și pe notino.ro, unde vă puteți bucura de oferte speciale, reduceri consistente, cadouri și prețuri atractive!

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *