Senzualitatea buzelor ca de mătase de la Sensai

Sensai_Cellular Performance_Total_Lip_Treatment_BoncafeStyle

Dupa ochi, buzele sunt cele care atrag toate privirile. Niște buze fragede, fremătânde și impecabil rujate este imposibil să nu fie adulmecate, dorite, sărutate. Gestul simplu, banal, de aplicare al rujului pe buze fascinează.

Dar nu este de ajuns să știm să folosim rujul potrivit, ci este necesar să ne îngrijim buzele cum se cuvine, pentru a ne asigura de sănătatea și frumusețea lor.

Sensai_Cellular Performance_Total_Lip_Treatment_BoncafeStyle

În primul rând, ar trebui sa dăm o mai mare importanță hidratării buzelor, mai ales că pielea buzelor, lipsită de keratină, de filmul hidrolipidic și de glande sebacee, este fină și fragilă. Buzele se usucă din cauza soarelui, a frigului, a vântului și dacă nu sunt protejate contra agresiunilor, pielea buzelor se usucă, se descuamează și se ridează ușor.

Total Lip Treatment

Din fericire, există soluții pentru o îngrijire și rezultate de calitate. Cercetarea avansată de la Sensai ne oferă un produs de îngrijire din seria Cellular Performance, special conceput  pentru zona buzelor: Total Lip Treatment, un amestec de uleiuri, cu o textură moale, care alimentează profund buzele și zona din jurul buzelor, adesea neglijată, hrănind-o în profunzime.

Sensai_Cellular Performance_Total_Lip_Treatment_BoncafeStyle

Cu un amestec de ingrediente alese cu grijă, crește în de mod natural circulația sanguină și lasă buzele să arate în mod natural mai pline, mai tinere și mai frumos definite. Activează formarea de colagen pe întreaga zonă O a buzelor, acţionează împotriva liniilor şi ridurilor şi face buzele să pară mai mari şi mai moi.

Sensai_Cellular Performance_Total_Lip_Treatment_BoncafeStyle

Se livrează într-un ambalaj roz delicat, oarecum mai măricel, deși conține doar 15 ml. Există și varianta de 10 ml pentru geantă sau călătorii, într-un ambalaj mult mai mic.

Sensai_Cellular Performance_Total_Lip_Treatment_BoncafeStyle

Formula se simte onctuoasă, dar se absoarbe instantaneu în buze. Nu are niciun miros specific și oferă hidratare instantanee, mi-a hidratat buzele instantaneu și mi le-a făcut foarte moi. Formula este, de asemenea, anti-îmbătrânire și pot spune că m-a ajutat diminuându-mi liniile fine de pe buze, dar și pe cele din jurul lor.

Aspectul general al buzelor mele este mult mai bun și nu se mai usucă în timpul zilei. Îl aplic în fiecare dimineața și seara, iar buzele mele nu se mai usucă și pot purta mai des rujuri lichide.

Ruj Silky Design Rouge

Este un ruj tip creion cu textură netedă ca mătasea ce amplifică frumusețea naturală a buzelor cu ajutorul culorii “Silky Red”.

Forma subțire ajută la o aplicare ușoară si la obținerea unei culori uniforme.

Sensai_Ruj Silky Design Rouge_BoncafeStyle

Dacă ar fi să aleg culoarea roșie pentru rujul de buze, aceasta ar fi la coada preferințelor mele, însă acest creion este cu siguranță un ruj pe care îl prefer în ultimul timp, pentru că este:

⇒Ușor de aplicat;

⇒Hidratant ca un balsam, foarte confortabil;

⇒Pigmentat ca un ruj;

⇒Face ca buzele să arate mai pline;

⇒Culoarea este flatantă pentru tonul pielii mele;

⇒Practic de purtat în geantă, fiind un produs 2 în 1: contur și ruj de buze.

Sensai_Ruj Silky Design Rouge_BoncafeStyle

Mod de utilizare

După aplicarea unei baze pe mijlocul buzei, conturați buzele, apoi umpleți conturul. Dacă este necesar ajustați colțurile buzelor și conturul și veți adora acest produs.

Bărbatul care este martorul unui astfel de gest nu-și va mai putea lua ochii de pe curbele frumos desenate ale buzelor tale și nu va mai dori altceva decât să le alinte si să le sărute.

Produsele Sensai au o eleganță simplă, specifică japonezilor, dar atât de senzuală și delicate, încât nu poți să nu te îndrăgostești de produsele lor.

Sensai_Cellular Performance_Total_Lip_Treatment_BoncafeStyle

Total Lip Treatment și rujurile Silky Design Rouge le găsiți în parfumeriile Douglas (dar și online), încercați-le și vă aștept cu impresii despre aceaste produse rafinate. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *