Cadouri de lux de la Foreo

Decembrie este luna cadourilor, așa că dacă vrei să dăruiești persoanelor dragi ceva cu adevărat spectaculos, brandul suedez de tehnologie de frumusețe FOREO a creat pentru tine o serie de seturi cadou exclusiviste, ce conțin cele mai vândute și folosite produse de pe tot globul, concepute pentru a celebra sărbătorile și viața. Cele mai moderne dispozitive pentru piele pot fi exact cadoul pe care majoritatea femeilor îl așteaptă Crăciunul acesta!

FOREO UFO™ 2 set UFO™ 2 – set pentru îngrijirea pielii

Oferiți-vă sau dăruiți celor dragi un ten luminos și revitalizat și descoperiți împreună îngrijirea facială a viitorului. Aparatul sonic FOREO UFO™ 2 oferă un tratament complet al feței, cu ajutorul tehnologiei Hyper-Infusion, care vă asigură tenul visurilor dvs.

Acest set ar putea fi numit un „must-have absolut pentru piele!”. Conține un tratament unic de ultimă generație UFO 2 pentru piele, de doar 2 minute, care se va ocupa de o serie de imperfecțiuni ale pielii.

O îngrijire foarte eficientă a întregii fețe, în 90 de secunde

În timp ce terapia cu lumină cu LED vizează ridurile, petele pigmentare, acneea și tonul inconsecvent, crioterapia micșorează porii dilatați și oferă fermitate, termoterapia deschide porii pentru o mai bună absorbție a ingredientelor active din creme și serumuri, iar pulsația T-Sonic masează pielea pentru a putea fi penetrata. În această cutie cadou, dispozitivului UFO 2 i se alătură cele mai bune măști de față din colecția Farm to Face.

Aparatul sonic se încălzește imediat, intensificând efectul ingredientelor active în straturile profunde ale pielii.

Setul Skincare Secrets conține 5 tipuri de măști de față, pentru un ten sănătos și strălucitor.

Pulsațiile T-Sonic caracteristice detensionează mușchii faciali, iar lumina LED cu spectru complet stimulează întinerirea vizibilă a tenului. Încercați o baie profesională pentru mâini și scurtați durata de aplicare a măștii faciale la 90 de secunde.

Ce face aparatul sonic FOREO UFO™ 2:

 • asigură absorbția profundă a substanțelor active din creme, din seruri și din măști;
 • efectuează un masaj pulsatil și detensionează fața;
 • ajută la atenuarea ridurilor și a liniilor fine;
 • revitalizează și iluminează vizibil tenul;
 • favorizează micșorarea porilor dilatați și ajută la reducerea edemelor;
 • iluminează și uniformizează instantaneu tenul.

Setul conține:

 • aparat sonic pentru accelerarea efectului măștilor de ten, FOREO UFO™ 2
 • mască revitalizantă, FOREO Farm to Face Manuka Honey, 6 x 6 g
 • mască pentru netezire, FOREO Farm to Face Açai Berry, 6 x 6 g
 • mască înviorătoare și liniștitoare, FOREO Farm to Face Green Tea, 6 x 6 g
 • mască hidratantă, FOREO Farm to Face Bulgarian Rose, 6 x 6 g
 • mască pentru nutriție profundă, FOREO Farm to Face Coconut Oil, 6 x 6 g

Mod de utilizare

Descărcați aplicația FOREO și urmați instrucțiunile de conectare la dispozitivul UFO™ 2. Îndepărtați inelul de fixare, plasați masca pe aparat și fixați-o prin reatașarea inelului de fixare.

Treceți delicat aparatul peste tenul curat și uscat și, cu mișcări circulare, masați masca în piele, până la oprirea aparatului.

În afara setului Skincare Secrets UFO 2 set, puteți alege și FOREO BEAR SET, FOREO LUNA 2 MINI + UFO 2 MINI SET sau FOREO UFO MINI 2 SET.

Cutiile au un design pastelat și conțin adevărate pietre prețioase care creează o reală bucurie atunci când le descoperiți.

Le puteți găsi pe www.notino.ro și pe www.foreo.com.

Tu pe care dintre aceste seturi cadou l-ai alege?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *