Cadouri pentru îndrăgostiți de Valentine’s Day

Suntem în februarie și se apropie ziua mult așteptată care celebrează iubirea. Mai în glumă, mai în serios, mai toți o așteptăm ca să sărbătorim și să ne surprindem partenerul cu un cadou frumos, care să exprime afecțiunea pe care i-o purtăm.

Sigur că gestul contează, e prețioasă și o floare sau o cutie de bomboane, dar să nu fim ipocriți și să recunoaștem că un cadou pe gustul nostru ne face mare plăcere!

Pentru Valentine’s Day, la Notino vei găsi cele mai frumoase și inspirate cadouri de Ziua Îndrăgostiților!

Dacă e să mă întrebi pe mine, cu un parfum nu vei da niciodată greș. Cine mă cunoaște știe cât de pasionată sunt de aceste arome parfumate. La urma urmei, simțul mirosului joacă un rol esențial în emoția și în memoria olfactivă, așa că este foarte important ce parfum purtăm în anumite momente.

În opinia mea, sunt parfumuri ca un vis despre iubire, ca o declarație sau o poveste de dragoste. Așa că mi-aș dori să primesc și să ofer, la rândul meu, un parfum pe care l-am intuit, după descriere că ar fi potrivit pentru o întâlnire romantică de Valentine’s Day.

Eu cred că un parfum de nișă, cum este Amouage Honour bucură, surprinde și onorează orice femeie!

Amouage Honour – Eau de Parfum pentru femei

Apa de parfum Amouage Honour vă dă senzația că dansați pe o pajiște înflorită, îmbrăcată într-o rochie de mătase sub privirile iubitoare ale partenerului.

Parfumul Amouage Honour este un tribut adus iubirii adevărate din povestea Madame Butterfly.

Honour debutează cu note de piper, de coriandru și de rubarbă. Inima conține note de lăcrămioare fermecătoare, cu iasomie delicată, gardenie, tuberoză și garoafe. Notele de bază se disting prin acorduri fine de piele, de tămâie, de opoponax, de vetiver și de ambră.

Un parfum oriental, cu accente florale pentru femeia tandră, excelent în orice ocazie!

Vrei să-i faci o bucurie iubitului? De Ziua Îndrăgostiților, răsfață-ți iubitul cu un cadou parfumat, sigur nu vei da greş!

Davidoff Adventure – Eau de Toilette pentru bărbați

Pentru partenerul tău, Apa de toaletă Davidoff Adventure cred că este o alegere potrivită. Arată-i cât de mult contează pentru tine, alegând din lista de cadouri de Valentine’s Day pentru el un parfum care-i subliniază virilitatea și-i conferă încredere.

Apa de toaletă Davidoff Adventure este un parfum atractiv şi carismatic, pentru bărbați adevărați, care primesc energie din natură, adoră aventurile şi nu se dau înapoi de la nimic.

La debutul apei de toaletă, vă înviorează combinația de lămâie, cu mandarină și bergamotă, presărate cu un amestec de frunze de ceai cu piper negru intens. Inima parfumului ascunde un amestec neobișnuit, de ardei pimento și semințe de susan. Întreaga compoziție stă pe o bază de cedru și vetiver, amplificate senzual de moscul alb.

Parfumul Adventure este inspirat de natura neîmblânzită, de călătoriile lungi pe tărâmuri exotice și de forța caracterului unui bărbat care a trecut prin multe, dar încă tânjește după noi orizonturi, un parfum fresh picant, pentru aventurierul modern, ideal pentru zi, dar și la ocazii deosebite.

Iubita va adora un nou ruj roșu! Și, mai ales, nu uita că cele mai bune cadouri Valentine‘s Day pentru ea sunt cele alese cu dragoste.

L’Oréal Paris Rouge Signature – ruj lichid mat

Roşu, culoarea buzelor. Roşu, culoarea dragostei. Roşu, culoarea senzualităţii. Roşu, culoarea PASIUNII!

La categoria machiaj, un ruj roșu ca focul iubirii mi se pare o alegere inspirată.

Rujul L’Oréal Paris Rouge Signature este un ruj lichid mat, lasă pe buze un strat ultraușor și ultrasubțire. Rezultatul este o nuanță intensă, cu efect de lungă durată.

Colorează buzele într-o nuanță saturată, aplicat în strat foarte subțire efectul mat rezistă pe buze până la 8 ore, este bogat pigmentat, fără să încarce buzele.

I Heart Revolution Heartbreakers – paletă cu farduri de ochi

Valentine‘s Day este despre iubire şi nu va fi niciodată plictisitor să primeşti cadouri în formă de inimă, care sugerează faptul că eşti în inima celui care ţi le dăruieşte.

Paleta pentru fondul de ten ochilor I Heart Revolution Heartbreakers este vegană şi foarte drăguţă cu cele 9 culori în formă de inimioară, ce oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi.

Asigură o rezistență de lungă durată, sunt ușor de aplicat, pigmentarea este intensă, iar nuanțele sunt ușor de combinat, creând un efect mat, de perlă.

♥ Bohemia Gifts & Cosmetics Heart – sãpun lucrat manual cu glicerină

Foarte drăguţ şi potrivit este şi acest săpun rozaliu cu glicerină, pentru toate tipurile de piele.

La notino.ro găsești cele mai bune cadouri de Ziua Îndrăgostiților, precum și mici surprize pentru clipe cât mai frumoase în doi.

Mărturisiți-vă dragostea cu un mesaj personal, gravat pe parfumuri sau cosmetice!

În plus, Notino vă poate ambala cadourile de Valentine’s Day în cele mai frumoase cutii de cadou.

Dragilor, spor la cumpărături, să aveți inspirație și să fiți iubiți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *