Cadouri pentru o seară specială de Valentine’s Day

Ne-am învățat să serbăm iubirea de Valentine’s Day, alocând bugete speciale pentru cheltuială și căutând să ne exprimăm prin daruri materiale imaterialele sentimente dar da, e o mare bucurie să oferi și să primești cadouri de ziua iubirii.

Produsele care au scopul să relaxeze și să îi ofere momente de alint persoanei iubite sunt ideale. Poți să îi dai ocazia de a se desfăta cu lumânări parfumate, sare de baie sau orice altă opțiune care îi oferă posibilitatea de a petrece timp reconfortant, pentru a-și reîncărca rezervele de energie. Vei vedea cât de mult va prețui gestul tău.

Vrei să-i faci o bucurie iubitului? În locul clasicelor cadouri, acesta va prefera cu siguranță o seară romantică, împreună cu tine.

La notino.ro găsești cele mai bune cadouri de Ziua Îndrăgostiților, precum și mici surprize pentru clipe cât mai frumoase în doi.

Luna îndrăgostiților este momentul perfect pentru a sărbători iubirea într-o atmosfera intimă. Pregătește o baie relaxantă sau un masaj senzual, aprinde lumânări parfumate și seara de Valentine poate începe.

Lumânările nu trebuie să lipsească

Lumânările parfumate se prezintă într-o varietate de dimensiuni, culori și parfumuri. Când privim în flacăra unei lumânări ceva se schimbă.

Se creează un spațiu pentru liniște interioară și pentru regenerare, iar stresul și anxietatea se risipesc și se creează o apropiere dulce între cei doi.

Parfumul lumânărilor contează

Am optat pentru compoziții pline de iubire, cum ar fi lumânare parfumată cu fitil din lemn (love/relationship) Smells Like Spells de la Norse Magic Freya.

Dacă aprindeți lumânarea Smells Like Spells, s-ar putea să vă viziteze Freya, zeița fertilității, a iubirii și a pasiunii. Veți simți mângâierea ei delicată, ca o adiere de trandafir, cu iasomie și verbină.

Lumânarea parfumată Smells Like Spells FREYA, într-un vas de sticlă de culoarea ambrei, este confecționată manual din ceară organică de soia. Fitilul de lemn trosnește ușor când arde, accentuând atmosfera plină de iubire.

Pentru o atmosferă cât mai romantică, se poate completa cu setul de lumânări Smells Like Spells Norse Magic Freya cu o combinație senzuală a aromelor de trandafiri, cu iasomie și verbină. 

Nu neglija calitatea aerului

În cazul în care planifici să-ți impresionezi jumătatea nu doar prin cadoul ales, dar și prin atmosferă, grijă și bună dispoziție, îți recomandăm să acorzi atenție, în primul rând, calității aerului din încăpere.

Difuzoarele de aromă sunt cele mai bune și rezistente parfumuri pentru casă! Acestea dispersează parfumul în interiorul locuinței, parfumând cu ușurință și o încăpere mare.

Am ales Souletto Labdanum Reed Diffuser aroma – difuzor cu rezervă în ediție limitată, pentru că are o aromă caldă, moscată și jucăușă, de labdanum.

Debutează cu tonuri calde, rășinoase, de labdanum și de ambră, cu subton oriental. La scurt timp, simțiți aroma florilor și tonurile proaspete și ierboase ale eucaliptului. La baza compoziției parfumate se dezvoltă plăcut cuișoare picante și tonuri lemnoase, de cedru.

Lăsați-vă în voia tonurilor sale inedite și hipnotice, iar acestea vă vor purta imediat oriunde doriți.

Puteți alege fie un difuzor clasic cu bețe, fie un difuzor electric sau ultrasonic modern, care, în plus, umidifică adesea aerul sau vă permite să controlați intensitatea parfumului emis.

Difuzorul electric BEPER 7040 4 parfumează plăcut orice interior și, în același timp, își asumă rolul unui elegant accesoriu decorativ. Se umple difuzorul cu aromele sofisticate ale iubiri care se contopesc într-un tablou al dragostei și seara de Valentine’s Day poate începe.

Și nu uitați că cele mai frumoase cadouri sunt cele alese cu dragoste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *