Cadouri speciale de Ziua Femeii de la NIVEA

NIVEA_Cadouri speciale Ziua Femeii_2016Destinate îngrijirii tenului, cadourile speciale de Ziua Femeii de la NIVEA completează beauty kit-ul mamei, surorii sau celei mai bune prietene.

Absolut nimic nu se compară cu deserturile delicioase ale mamei, pregătite cu mult drag pentru tine. Sfaturile oferite în ceas de seară, în momentele dificile din viaţa ta, le păstrezi şi acum în suflet. Acestea sunt doar câteva dintre modurile prin care ea îşi arată dragostea, tu cum o răsplăteşti?

Dăruieşte cadourile speciale de Ziua Femeii de la NIVEA  cu toată inima!

Primăvara aceasta, apa micelară de la NIVEA este cheia către un ten curat ce radiază de prospeţime indiferent de vârstă! De aceea, o vei regăsi în toate cadourile, alături de creme de zi potrivite tuturor tipurilor de ten. NIVEA_Cadou special Ziua Femeii_Hidratare anti-rid Preţ cadou special NIVEA Q10Plus Anti-rid: 46.9 lei

 

Riduri? Nu şi pe tenul mamei tale! Oferă îngrijirea eficientă anti-rid cu ajutorul cremei de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne apariţia ridurilor şi a altor semne Preţ cadou special NIVEA Anti-rid: 28.6 leiale îmbătrânirii, lăsând tenul intens hidratat şi catifelat.

Lupta anti-rid începe încă de la apariţia liniilor fine, astfel că folosirea produselor potrivite fiecărei etape prin care trece tenul este esenţială. Pentru cea mai bună prietenă, alege cadoul special de la NIVEA ce conţine apa micelară potrivită fiecărui tip de ten şi crema anti-rid hidratantă de zi pentru menţinerea unui ten plin de fermitate! Având o formulă uşoară, cu ulei din seminţe de struguri şi Vitamina E, ingrediente ce ajută la hidratarea intensă a tenului, prietena ta se va bucura din plin să observe cum produsul acţionează rapid şi fără efort!

NIVEA_Cadou special Ziua Femeii_Q10 anti-rid

Preţ cadou special NIVEA Anti-rid: 28.6 lei

Tenul normal al surorii tale se va împăca perfect cu crema hidratantă de zi de la NIVEA. Datorită texturii uşoare, neuleioase, produsul se absoarbe rapid în piele şi oferă protecţie împotriva factorilor externi. În plus, pentru ca liniile fine să nu apară precum musafirii nepoftiţi, sistemul special de protecţie UVA, în combinaţie cu FPS 15, previne îmbătrânirea prematură a tenului.NIVEA_Cadou special Ziua Femeii_Essentials

Preţ cadou special NIVEA Essentials: 28.6 lei

Nu uita şi de tine! Alege să îţi faci cadou un ten impecabil!

Alături de femeile dragi din viaţa ta şi în compania savuroasă a cafelei de dimineaţă, poveştile lungi despre îngrijirea tenului vor căpăta şi mai multă frumuseţe!

Manifestăţi GRIJA faţă de cele mai dragi femei din viaţa ta!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *