Calvin Klein Euphoria, un cuplu perfect pentru vacanță

  

Am o veste bună pe care vreau să v-o împărtășesc! În perioada 08.07-14.07.2019, pe NOTINO este SUMMER BLACK FRIDAY și aveți 20% reducere la 50 de branduri de pe siteul notino.ro, folosind codul: reducere 20. Eu am ales pentru mine și pentru partenerul meu, câte un parfum Euphoria de la Calvin Klein, pe care le-am luat la prețuri foarte bune, sunt minunate, potrivite pentru orice anotimp, chiar și pentru vacanță, de aceea aș vrea să vi le prezint!

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect.

Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate. La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Calvin Klein Euphoria vorbeşte despre latura feminină seducătoare, fantezista, captivanta. Mai precis, parfumul este destinat personalităţilor puternice, spiritelor libere care doresc să se elibereze de viaţă de zi cu zi. Într-o lume guvernată de reguli stricte, Euphoria încearcă să se diferenţieze prin abordarea directă a provocărilor, reuşind să ofere fiecărui eveniment o notă interesantă, surprinzătoare şi plăcută.

Euphoria este o aromă floral-fructată care a păşit pragul magazinelor de specialitate în anul 2005. Esenţa este delicioasă şi luminoasă, atributele fiind câştigate prin capturarea unor note fructate complexe. O altă ipostază a parfumului Euphoria este misterioasă şi atrăgătoare, precum sunt florile exotice întunecate. Acest amalgam efervescent va invită să vă bucuraţi de plăcerile vieţii, sentimentul de optimism fiind conceptul care a stat la originea acestui miros inconfundabil.

Primul lucru pe care îl observi la el este ambalajul deosebit, luxos, elegant. O cutie din carton simplă, de o culoare mov te face să te întrebi ce ascunde. După ce o deschizi, zăreşti bijuteria. Modul în care i se oferă o identitate mi se pare cel mai atractiv din punct de vedere vizual. Chiar dacă forma sa a fost concepută având ca sursă din inspiraţie frumoasă orhidee, după părerea mea arată ca un material preţios brut care aşteaptă să fie şlefuit. În interior, se poate observa lichidul de culoarea ametistului care aşteaptă cu nerăbdare să fie pulverizat pentru a te învălui cu aromele sale deosebite.

O privire panoramică asupra principalelor ingrediente înfăţişează note de măceş, măr japonez, frunze verzi, lotus, orhidee neagră, lemn roşu şi chihlimbar. Primii paşi de orhidee dansează în aer preţ de câteva ore pentru că apoi să cedeze în fata puternicelor accente de lotus. Bineînţeles, fiecare secvenţa se bucura de momentul său de glorie, însă strălucirea nu poate persista la infinit, ci se topeşte treptat, cedând locul următorului ingredient.

Pentru o vreme se alătura notele de violete care amplifică latura florală a parfumului Euphoria. Un duo fermecător se stabileşte intre panourile florale de violete întunecate şi ambra liniştită, ultimul accent aparţinând cu preponderenta notelor de bază. Disiparea treptată a mirosului floral face loc esenţelor de fond, care sunt dominate de o aromă intensă de chihlimbar. În cele din urmă se instalează convingător notele de bază, în acest tablou olfactiv oscilând armonios chihlimbarul şi mahonul. Această relaţie lemnoasă nu încetează să atragă reprezentantele publicului feminin, tocmai pentru că este presărată de suişuri şi coborâşuri. Balansul oriental se finalizează prin proiecţia decisivă a mahonului, care se reliefează excelent pe orice tip de PH.

Îl consider potrivit oricărui anotimp chiar dacă de obicei prefer aromele puternice în perioada sezonului rece. Eu l-am folosit cu drag şi vara și i-am resimțit aroma foarte plăcută întreaga zi.

Calvin Klein Euphoria Men este un parfum lemnos, uşor condimentat, fiind prezent într-o cu un design simplu şi bărbătesc. Este destinat persoanelor care au încredere în sine şi în propriul stil.

Prezintă tonuri rare de lemn în combinaţie cu esenţe condimentate, patchouli şi salvie adăugând astfel rafinament şi elegantă.

Fără limite, misterios şi palpitant ca un vis se prezintă Euphoria Men. Prospeţimea fascinantă, provocatoare a cocktailului aromat de piper şi ghimbir se contopeşte, la mijloc, cu salvie neagră. Lemnul roşu brazilian, chihlimbarul şi pielea moale asigură o notă de final fascinantă, masculină.

Calvin Klein Euphoria Men este creat pentru adevăratul gentleman, unul de succes care fără efort, datorită propriului stil, cu o elegantă naturală, reuşeşte să iasă din mulţime. Este ceva teribil de atrăgător la un bărbat energic şi euforic. Acest bărbat a fost inspiraţia pentru Euphoria Men, parfum lansat în 2006 ca un parfum proaspăt oriental, care poate da dependenţă datorită unei prospeţimi şi senzualităţi moderne.

Gândit că un cocktail de ghimbir, piper, acord proaspăt de picături de ploaie, busuioc, frunza de cedru, salvie, patchouli şi lemn roşu Brazilian, Euphoria Men by Calvin Klein are tot ce-i trebuie pentru a seduce orice femeie.

Dacă vă plac aromele misterioase şi seducatucatoare, vă recomand parfumurile Euphoria Calvin Klein. Le găsiți pe notino.ro, la prețuri foarte avantajoase! Profitați de oferte și bucurați-vă de arome seducătoare și poftă de viață!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *