Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alegem deodorantul potrivit și dacă beneficiem de o recomandare în cunoștință de cauză, putem găsi chiar din prima deodorantul vieții noastre. Pentru că el există, astfel încât să ai acea senzație de prospețime și confort pe tot parcursul zilei.

La Notino găsiți o varietate largă de astfel de produse (deodorante, antiperspirante atât pentru femei, cât și pentru bărbați), la prețuri chiar și cu până la 75% mai mici ca în celelalte parfumerii sau farmacii. 

Antiperspirantele de calitate înaltă asigură protecție și eficacitate în neutralizarea mirosurilor neplăcute. Ele pot fi sub formă de cremă, stick, spray sau roll-on.

Eu personal prefer deodorantele sub formă de spray, mi se pare că mă protejează mai bine și nu-mi creează disconfort, așa că vă voi prezenta doar câteva dintre cele pe care le prefer și le folosesc zi de zi.

Voi începe cu popularul Dove, foarte eficient și accesibil și despre care cred că a auzit toată lumea. Nimănui nu îi place senzația de umezeală și de transpirație și mirosul urât. Deodorantul spray antiperspirant 48h Dove Original protejează garantat împotriva transpirației, timp de 48 de ore, menține pielea de sub braț uscată și, în același timp, o lasă delicată și catifelată.

Este un antiperspirant care oferă o protecție de până la 48 de ore împotriva transpirației, îngrijește pielea delicată de sub braț și o hidratează. Conține ¼ cremă hidratantă, asigură ca pielea de sub braț să rămână delicată și catifelată și nu conține alcool.

Parfumul delicat al antiperspirant-ului, tipic pentru brandul Dove, conferă o senzație de curățenie și de prospețime, pe toată durata zilei.

Dacă faceți sport la maximum, nu vă mai faceți griji din cauza mirosului neplăcut al transpirației! Deodorantul spray, 48h Borotalco Active Citrus & Lime vă protejează împotriva acestuia până la 48 de ore.

Cu cât faceți mai multă mișcare, cu atât funcționează mai intens. Conține microcapsule activate de efortul fizic, care eliberează un miros înviorător, de citrice.

Oferă 48 de ore de protecție împotriva mirosului corporal și parfumează axilele, asigurând o senzație de prospețime durabilă.

Este testat în condiții de efort intens și are o aromă fresh, de citrice.

Desigur, identificarea variantei de deodorant potrivite pentru fiecare implică și o anumită doză de răbdare, încercarea de alternative diferite și non-renunțare!

Alegeți un deodorant fără săruri de aluminiu și lăsați pielea să respire. Uitați de senzația neplăcută de transpirație și bucurați-vă la maximum de fiecare zi!

Un deodorant de înaltă calitate sau un deodorant fără aluminiu împiedică mirosurile neplăcute și parfumează axila, fără să irite pielea.

De ce să optați pentru un deodorant fără săruri de aluminiu?

Sărurile de aluminiu blochează formarea transpirației și a mirosului rezultat, dar pot irita pielea sensibilă. Nu trebuie să vă faceți griji că sărurile de aluminiu ar afecta evacuarea toxinelor, dar, dacă doriți să utilizați preparate fără aluminiu, antiperspirantele naturale fără aluminiu există!

Care este diferența dintre un deodorant și un antiperspirant fără săruri de aluminiu?

Deodorantul blochează interacțiunea transpirației cu bacteriile și previne mirosurile potențial neplăcute. În schimb, antiperspirantul încearcă să împiedice transpirația cât mai mult posibil. Amintiți-vă, totuși, că transpirația este un proces natural, care ajută la menținerea temperaturii corpului și la hidratarea pielii, deci nu putem trăi fără transpirație.

Dintre variantele fără aluminiu eu folosesc Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours, care asigură protecție sigură și delicată pe tot parcursul zilei.

Deodorantul spray Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours protejează pielea și asigură o protecție îndelungată împotriva transpirației de până la 24 de ore. Formula sa îmbogățită cu microfibre de bumbac catifelează și înmoaie pielea, lăsând-o proaspătă și plăcut parfumată cu o senzație de confort și curățenie, de lungă durată.

Protejează pielea împotriva mirosurilor neplăcute, are o acțiune de până la 24 de ore de protecție, poate fi folosit și în timpul sarcinii, se usucă repede și lasă pielea hidratată și catifelată.

Uitați de petele inestetice de la subraț și savurați senzația de prospețime, întreaga zi. Aveți nevoie doar de un singur lucru – un antiperspirant bun, care vă protejează împotriva transpirației neplăcute. Recăpătați-vă siguranța de sine și bucurați-vă la maximum de fiecare zi!

La notino.ro găsiți o ofertă bogată de antiperspirante pentru bărbați și femei, inclusiv antiperspirante pentru pielea sensibilă, fără substanțe iritante. Și, dacă vă preocupă conținutul produselor folosite, alegeți antiperspirante naturale, care nu conțin substanțe chimice inutile.

Antiperspirantul Rexona Advanced Protection Extreme Dry absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.

Protejează eficient împotriva transpirației și mirosurilor neplăcute, pentru o senzație de prospețime mult timp pentru că oferă o protecție de lungă durată.

Cum alegem corect un antiperspirant?

Dacă transpirați foarte mult, aveți nevoie de un antiperspirant puternic contra transpirației excesive. Vă puteți parfuma axilele cu arome diverse, de fructe, de flori și de plante, sau puteți opta pentru un antiperspirant fără parfum, a cărui aromă nu va intra în competiție cu parfumul dumneavoastră.

Mie îmi plac deodorantele care completează parfumul pe care îl folosesc.
Deodorantul Thierry Mugler Angel este preferatul meu, desigur îl folosesc atunci când mă parfumez cu parfumul Angel, de obicei, seara, în unele ocazii speciale.

Aroma lui seduce cu tonurile de vârf alcătuite din pepene galben, nucă de cocos, mandarine, iasomie, bergamotă și bomboane de bumbac. Notele medii propun un ansamblu floral-fructat, urmate apoi de notele de bază cu vanilie, ciocolată și caramel, întocmai ca și parfumul.

Antiperspirantul previne procesul de transpirație și vă ajută să păstrați axilele uscate. Deodorantul combate mirosurile neplăcute, deoarece împiedică reacția transpirației cu bacteriile de pe suprafața pielii. Există și produse duale, deci deodorant-antiperspirant.

Din momentul aplicării în mod corect, un deodorant sau antiperspirant de calitate va asigura protecţia timp de 24 de ore, chiar dacă o parte din el se va spăla la duşul de dimineaţă. În schimb, aplicat ziua, antiperspirantul îşi pierde eficiacitatea, pentru că organismul transpiră înainte ca substanţele să blocheze porii, astfel că transpiraţia nu va putea fi oprită.

Aveți încredere în specialiștii în domeniul transpirației, alegeți un produs de calitate și savurați fiecare zi plină de prospețime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *