Ce am purtat la întâlnirea cu foștii colegi de facultate

Începutul verii mi-a adus un eveniment pe care l-am așteptat cu multă bucurie, întâlnirea cu foștii colegi de facultate. M-am gândit mult cum ar fi potrivit să mă îmbrac, am deja o vârstă, veneau și foști profesori, a fost greu să mă decid. În cele din urmă, am ales o rochie de la bonprix.ro pe care vreau să v-o prezint.

Revederea nu este un eveniment atât de formal cum e o nuntă și nici nu are aceeași încărcătura emoțională ca banchetul, unde fiecare fată își dorește să fie regina balului. De aceea, rochiile potrivite pentru nuntă sau banchet nu sunt potrivite pentru revedere.

Dacă îmbraci o rochie cu spatele gol sau o rochie lungă din paiete vei fi cu siguranță „overdressed” și vei strânge priviri mai degrabă ironice decât admirative.

Nu te îmbrăca prea tineresc! Mai ales dacă ți-ai păstrat silueta din liceu și alura tinerească, ești poate tentată să te îmbraci ca la 18 ani. N-o face!

Oricât de bine ai arăta într-o rochie foarte scurtă sau extrem de strâmtă și oricât de mult ți-ai dori să te simți iar adolescentă, nu poți ignora anii care au trecut.

Desigur, asta este doar opinia mea, în fapt poți să te îmbraci oricum dorești.

E bine să alegi o rochie cu o croială care să te avantajeze și în care să te simți bine, cred că asta e cel mai important lucru.

Eu am ales această Rochie maxi cu mesh negru floral marca BODYFLIRT (cod 94592295) de la bonprix.

Rochia este foarte drăguță, cu un imprimeu floral delicat, cu un decolteu rotund, cu volănașe în loc de mâneci, accent pe talie și închidere la spate. Am ales o rochie lungă pentru a marca într-un fel evenimentul.

Atenție și la încălțăminte! Pantofii sau sandalele cu toc înalt sunt frumoși, alungesc piciorul și conferă eleganță oricărei ținute, dar pentru multe dintre noi este un chin să-i poarte toată noaptea și să mai și danseze cu ei.

Sunt de părere că după 60 de ani este bine să renunțați la culorile foarte aprinse în favoarea culorilor pastelate. Culorile aprinse și pronunțate sunt admise doar dacă purtați haine monocromatice. Ținutele doar în culori neutre sunt foarte utile, actuale și potrivite.

Minimalismul presupune renunțarea la desene, croieli complicate, detalii și decorarea hainelor. Acest stil evidențiază personalitatea femeii, și nu elementele decorative, care inevitabil atrag privirea. Unora nu le place această abordare simplă și modestă, dar adeptele acestui curent, de regulă, nu-și schimbă viziunile și consideră că femeia este cea care pune în valoare rochia și nu invers.

Datorită zonei extrem de frumoase, am făcut și câteva excursii pentru care am ales acești Pantaloni cu stretch (cod 94101381) albi cu imprimeu. Fiind din bumbac, m-am simțit extrem de bine.

Reperul acestor pantaloni stretch este imprimeul modern. Eu i-am purtat cu tricou și adidași, dar împreună cu o bluză simplă, o geacă de blugi, pantofi feminini și o geantă stilată, creează o ținută modernă și îngrijită.

Sper că v-au plăcut alegerile mele, găsiți însă nenunărate articole pe bonprix.ro, foarte drăguțe, variate și accesibile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *