Ce parfum am ales pentru Valentine`s Day?

Se apropie ziua care celebrează cel mai frumos și pur sentiment: iubirea. O zi în care sărbătorești dragostea are nevoie nu doar de un cadou, ci și de senzualitate și romantism.

Orice întâlnire cu persoana iubită este un moment special pentru fiecare dintre noi, se impune parcă o prezență specială, un impact extraordinar.

De aceea, ne dorim să arătăm cât mai bine. Parcă am încerca și un machiaj mai îndrăzneț, o rochie mai senzuală sau un parfum deosebit.

Simțul mirosului joacă un rol esențial în emoție și în memoria olfactivă, așa că este foarte important ce parfum purtăm în anumite momente.

După un research prin oferta de cadouri de Ziua Îndrăgostiților de la Notino, nu m-am putut opri numai la un parfum, așa că am ales unul pentru zi și altul pentru seară.

Trăiește emoțiile la maxim

Fiecare dintre noi experimentează bucuria în felul său. Te poți simți încrezătoare și sexy datorită apei de parfum pentru femei Calvin Klein My Euphoria cu o compoziție seducătoare, care creează dependență și care îți trezește simțurile.

Parfumul debutează cu o esență suculentă de coacăze negre, însoțită de note de guava roz. Apoi, se deschid notele de inimă sofisticate, florale și incendiare, care cuprind tuberoză și un acord flambé de orhidee, plin de feminitate, contrastând cu notele fumurii de susan negru.

Și la final, regăsim notele de bază de Cyperus, vanilie și note lemnoase misterioase.

Este o compoziție care îmi place foarte mult, la fel și sticluța iconică, de data aceasta, cu un finisaj roșu lucios.

Acest parfum de neuitat mi pare foarte potrivit pentru o zi dedicată iubirii.

Pasiune, flirt și seducție

Pentru seară, am ales Apa de parfum provocatoare Victoria‘s Secret Bombshell Intense care este inspirată de culoare pasiunii – roșul.

Mi-am așezat strategic sticluța roșie lângă tastatură și o tot privesc pentru că o consider atrăgătoare și elegantă, iar culoarea și aroma te duc cu gândul la iubire.

Pot descrie mirosul folosind cuvinte precum “pasiune”, “flirt” și “seducție”. Nuanțele sale senzuale sunt exprimate prin arome de cireșe, de bujori și de vanilie.

Pregătiți-vă pentru o bombă aromată, care devine o semnătură olfactivă personală și ușor decadentă!

Debutează cu acorduri dulci, de cireșe suculente, urmate la scurt timp de esențe florale de bujori roșii. Rezultă o aromă foarte bogată și pasională, care inspiră la dorințe intense.

Iar baza parfumului intens Victoria‘s Secret Bombshell Intense este dominată de tonuri gurmande de vanilie cremoasă, care adaugă un plus de senzualitate întregii compoziții și îl consider foarte potrivit pentru seara de Valentine’s Day.

Acestea au fost alegerile mele, dar oferta de la Notino pentru Valentine’s Day este foarte bogată, diversă, cu multe promoții și cadouri.

Trăiți viața la maxim și bucurați-vă de toate emoțiile care o însoțesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *