Cele mai noi arome de la Notino

La Notino, toamna se numără noutățile: culorile toamnei, texturi bogate și arome noi, în flacoane spectaculoase care intrigă și care sigur ne trezesc curiozitatea.

Desigur, fiecare dintre noi are un parfum pe care îl alege cel mai des, un parfum (sau mai multe) preferat. Și eu am preferințe bine stabilite, care dăinuie de ani de zile, parfumuri de care nu mă pot despărți și alături de care simt nevoia să încep ziua învăluită în aroma preferată.

Dar la fel de mult îmi place să încerc și să descopăr miresme noi, pe care le adaug cu drag la colecția mea parfumată.

Așa că vreau să prezint câteva dintre noutățile parfumate de la Notino, cele mai noi parfumuri lansate în această toamnă!

Străluciți din toate fațetele ființei! Arătați-vă forța și unicitatea!

Apa de parfum pentru femei, Fame Paco Rabanne, este jucăușă, plină de senzualitate și debordând de forță. Acest parfum întruchipează luxul avangardist și farmecul irezistibil al parizienelor, principalele reprezentante ale brandului Paco Rabanne

Lansat în anul 2022, este un parfum floral chypre, cu tonuri de fructe cu 90 % ingrediente de origine naturală.

Parfumul pentru femei, Paco Rabanne Fame, celebrează o nouă eră a feminității. Ingredientele sunt obținute din regiunea franceză Grasse, prin metode 100 % sustenabile. Apa de toaletă este vegană și reîncărcabilă.

Debutează cu fructe suculente de mango, acidulate de bergamotă. La scurt timp, își fac apariția tonuri vaporoase de iasomie, întrepătrunse de tămâia cremos senzuală, care conferă parfumului caracterul său captivant până la obsesie. Lemnul de santal și vanilia, care se dezvoltă în fundalul compoziției, rămân pe piele timp îndelungat. 


Flaconul parfumului Fame are un design de bijuterie, în stilul avangardist al modei Paco Rabanne, la fel de irezistibil azi ca și poșeta lor emblematică, din anul 1969.

Elemente argintii pe un fundal auriu amintesc rochiile de zale cu design jucăuș și ultramodern, purtate de-a lungul timpului de mari vedete ale modei.

A intrat cu ușurință pe lista parfumurilor mele preferate!

Un parfum care face un apel la toate femeile, pentru a-și accepta caracterul unic

Apa de parfum pentru femei, Mugler Alien Goddess Intense transmite un mesaj pentru fiecare femeie: acceptați-vă caracterul unic!

Comparativ cu versiunea sa anterioară, noua variantă Intense se mândrește cu o generozitate și o senzualitate mai pregnante.

Parfumul pentru femei, Mugler Alien Goddess Intense, continuă povestea versiunii precedente, Alien Goddess. Acesta reprezintă o femeie a cărei forță interioară nu are limite.

Carisma și influența ei devin din ce în ce mai puternice și înfloresc continuu, datorită nuanțelor de bergamotă, de iasomie și de vanilie, care sunt intensificate în acest parfum.

Este un parfum floral, cu tonuri de lemn și de ambră, creat de Marie Salamagne și de Nathalie Lorson, lansat în anul 2022.

La început, veți fi uluită de nuanțele delicate și nemaipomenit de cremoase, de nucă de cocos. Apoi, apare o rază de lumină, care se datorează bergamotei citrice.

Treptat, încep să joace rolul principal nuanțele nemaipomenite ale ceaiului și ale florilor de iasomie.

Finalul aparține aromei de vanilie, de benzoină senzuală și de cașmeran.

Încă de la prima privire, flaconul evocă o feminitate strălucitoare și amintește de un talisman magic. În spatele sticlei transparente, cu fațete și un efect auriu, de ombré, strălucește o apă de parfum de culoarea chihlimbarului. Flaconul simbolizează răsăritul soarelui, cu promisiunea unui viitor optimist.   

Ce pot sune, încă nu există parfum de la Thierry Mugler care să nu-mi placă!

Avangardist și plin de paradoxuri

Apa de parfum pentru femei, Prada Paradoxe, este bogată în experiențe olfactive noi, atât clasice, cât și avangardiste, dar, mai presus de toate, plină de paradoxuri.

Un parfum ambrat, perfect pentru orice ocazie, într-un flacon reîncărcabil, prietenos cu mediul înconjurător.

Prada Paradoxe este opera parfumierilor Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu și Shyamala Maisondieu și rezonează perfect cu viziunea directorilor de creație, Miuccia Prada și Raf Simons. Astfel a văzut lumina zilei un parfum care întruchipează perfect paradoxurile, atemporalitatea și avangardismul.

Parfumul este reprezentat de chipul actriței Emma Watson. Și, întrucât brandul este un adept al sustenabilității, flaconul este reîncărcabil.

Compoziția sa parfumată vrăjește cu note florale și ambrate, însoțite de citrice și de delicioasa vanilie de Madagascar.

Debutează cu bergamotă de Calabria, neroli și Ambrofix™, ale cărui tonuri conferă parfumului căldură. Apoi, în prim plan trec mandarina dulce, floarea de portocal și benzoinul.

Printre notele de bază ale parfumului, cele care persistă cel mai mult pe piele, veți recunoaște para delicioasă, iasomia, vanilia gurmandă de Madagascar și moscul, acesta din urmă sub forma moleculei revoluționare Serenolide™.

Pe mine m-a surprins extrem de plăcut acest parfum, îmi place aroma lui provocatoare.

Acestea au fost preferințele mele, dar la notino.ro mai puteți găsi și alte arome nou lansate, precum Gucci Flora Gorgeous Jasmine, Chloe Rose Naturelle sau Coach Wild Rose.

Pe voi ce arome vă atrag cel mai mult și ce parfumuri obișnuiți să purtați toamna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *