Celebrează primăvara cu Signorina in Fiore by Salvatore Ferragamo

FerragamoSignorina

Odată cu venirea primăverii, în fiecare dintre noi se trezesc sentimente romantice, care pot fi comparat cu un boboc de floare ce înflorește cu primele raze ale soarelui de dimineață. Poate de aceea, fiecare fată îndrăgostită seamănă atât de mult cu o floare frumoasă de primăvară, pe care Salvatore Ferragamo a încorporat-o într-o nouă imagine a tinerei “Signorina” – parfumul Signorina in Fiore.

Signorina in Fiore celebrează tinerele femei, pline de bucurie şi romantism.

SI_IF_2017_pack_1680x1680px-2

Orice Signorina sărbătoreşte primăvară, sezonul florilor, dezvăluindu-şi partea romantică precum o floare care îşi deschide petalele la primele raze de soare. Orice femeie îndrăgostită înfloreşte.

Inspirat de petalele colorate ale unei flori, noul parfum Signorina In Fiore aduce un omagiu feminității tinerelor femei pline de bucurie si romantism.

FerragamoSignorinaMO_584_CMYK

Signorina in Fiore împletește perfect feminitatea și farmecul într-un buchet încântător de note de rodie, sorbet de pere Nashi, flori fermecate de cireș, mosc alb și lemn de santal cremos.

Călătoria noului parfum Signorina in Fiore, creat de Émilie Coppermann (Symrise), începe cu note vibrante şi intense de rodie şi sorbet de Pere Nashi.

FerragamoSignorinaMO_475_RGB

Inima parfumului dezvăluie un buchet încântător de Flori fermecate de Cireş şi Petale de Iasomie ce îmbrăţişează simţurile într-o lumina profundă de Mosc Alb şi Lemn de Santal cremos.

FerragamoSignorinaMO_679_RGB

Familia olfactivă din care face parte este fructat floral.

Flaconul este inspirat de petalele colorate ale unei flori, noul parfum Signorina in fiore aduce un omagiu feminităţii tinerelor femei.

Sticla de un roz intens este completată de un capac de culoare roz-auriu şi de celebra fundiţă Vara.

FerragamoSignorinaMO_269_RGB

Inconfundabil, ambalajul exterior redă identitatea unică a parfumului Signorina printr-un amestec romantic, de culoare roz.

Noul parfum Signorina in fiore împleteşte perfect feminitatea şi farmecul.

FerragamoSignorinaMO_117_RGB

Povestea video a parfumului Signorina in Fiore

Povestea parfumurilor Signorina

Prețuri: 217 lei (30 ml); 309 lei (50 ml); 429 lei (100 ml)

În România, Signorina in Fiore este disponibilă, în luna februarie, exclusiv în parfumeriile Douglas.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *