8 Wonder Christmas Gifts by Sephora

,

 wonder-gift-sephora

Nu mai este mult timp până când sub brad, vom putea găsi darurile la care am visat. Iată ce a strecurat Sephora în ghetele tuturor celor care au fost cuminți în acest an: o baghetă magică de gloss, balsamuri care invită să fie sărutate, un spray cu paiete, o capsulă de agățat în brad sau în baie, un portfard surpriză, pudră de corp strălucitoare ca o vitrină de Crăciun, seturi tot mai ingenioase și cât de multe oje cu nuanțe happy!

În așteptarea cadourilor din seara de 24 decembrie, ne dovedim răbdarea deschizând în fiecare zi, atât de bine organizate, ale cutiei dedicate lunii decembrie…

Advent Calendar (Primele 24 de zile ale lunii decembrie)

sephora_xmas_advent_calendar_open_bd_rvb

1 zi = 1 cadou! Și este minunat că această perioadă dinaintea Crăciunului are 24 de zile, una mai cool decât alta. Machiaj, produse de îngrijire, accesorii: preferăm să nu dezvăluim tot, dar să știți că aici sunt ascunse mici creme de duș, oje, un fard de obraz, șervețele cu dizolvant și multe alte surprize minunate! advent_calendar_closed_bd_rvb

6 shade tinted lip gloss wand

Repede, cu o singură atingere de baghetă magică, îmi colorez buzele cu o culoare proaspătă minunată și incredibil de glossy.

Ultra practică și ușor de transportat, această baghetă cu 6 nuanțe de gloss poate fi luată oriunde alături de produsele de îngrijire, pentru a vă putea schimba culoarea buzelor în funcție de starea sufletească. Ce face produsul atât de șic? Mini aplicatorul său, atât de practic.

Baghetă cu 6 nuanțe de gloss de buze– 6 x 1,16g

sephora_xmas_gloss_wand_closed_bd_rvbOrnament Lip Gloss

Putându-se agăța oriunde, acest gloss ascuns într-o cutiuță cu fațete vă împodobește buzele cu un roz minunat, foarte glossy. Alături de prețul său de asemenea atractiv, acesta este cadoul inteligent al anului!ornament_lip_gloss_bd_rvb

Kiss Me Balm

Repede un sărut! Și chiar două, căci, pentru sărbătorile de final de an, Sephora ne face un cadou frumos și oferă balsamul său minunat de buze în două noi nuanțe exclusive. 2 culori noi proaspete și atractive numite Coquette și Charming. Cu un singur gest buzele sunt colorate și gura devine irezistibilă!

kiss_me_balm_11_coquette_bd_rvbThe Mini Kisses

1, 2 …3 și începe un Crăciun extraordinar! 1 set atractiv de 3 mini Kiss Me, balsam de atras săruturi pentru buze frumos colorate și parfumate delicat. Cel mai minunat lucru? O nuanță exclusivă care să facă buzele cu mult mai apetisante.the_mini_kisses_bd_rvbThe Happy

Unghiile noastre vor fi fericite grație acestui set pentru unghii care propune 8 oje Color Hit, precum și un tutorial de frumusețe ce oferă o mulțime de sfaturi!

Lac negru sclipitor, roșu incandescent, nude perlat … iată cine vă promite o manichiură frumoasă pe întreaga durată a anului.

the_happy_bd_rvb

The Unique

Când Sephora imaginează o casetă ce include noul mascara Sephora – „The Mascara” Ultra Black și Creionul de ochi Mini noir Nr. 09 Intense Black, cu siguranță îți face ochi dulci.

the_unique_bd_rvbThe Pretty

Pentru că pachețelele surpriză nu sunt rezervate doar copiilor, Sephora a conceput unul și pentru femeile care au rămas un pic copii… Cu riscul de a strica surpriza (surpriza, nu pachetul), vă vom dezvălui ce e înăuntru: 1 capsulă de baie pe bază de floare de bumbac, 1 mască pentru ochi din ceai verde, 1 dizolvant expres pentru baie, 1 fard de pleoape Colorful, 1 mascara Outrageous Volume – Dramatic Volume și 1 elastic auriu de păr. Adică, în total, 6 cadouri geniale de oferit sieși sau altcuiva.

the_pretty_bd_rvb

Cu atât de multe seturi și produse atrăgătoare este greu să reziști ediției limitate de Sărbători #madeinsephora. Poți descoperi toate produsele în magazinele Sephora, cât și online!  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *