CK EVERYONE, un parfum neutru pentru fiecare generație

Un nou parfum îndrăzneț pentru fiecare generație, CK EVERYONE anunță un capitol iconic din povestea CK ONE.

Inspirat de persoanele autentice și tinere, care nu se limitează la granițe, norme și definiții de gen, CK EVERYONE ne face să ne gândim la posibilități  infinite.

CK EVERYONE este prezentat alături de noile CK ONE JEANS și CK UNDERWEAR, ambele inspirate de spiritul curat al parfumului original CK ONE.

Campania unificată explorează numeroasele aspecte ale sinelui, îmbrățișând cu îndrăzneală și arătând cu mândrie lumii o individualitate colectivă.

Un omagiu adus individualității și libertății de exprimare de sine, campania CK EVERYONE are ca protagoniști mai multi artiști, muzicieni și creatori care ilustrează multe părți ale lor înșiși și redefinesc limitele pentru a proclama și care au putere mare de a inspira alți oameni:

Eu sunt unul, eu sunt toți ceilalți.

Iubesc fiecare parte din mine.

Parfumierul principal și creator al iconicului parfum CK ONE, Alberto Morillas a creat un parfum de gen neutru, care emană o prospețime curată, folosind 79% din ingrediente naturale și ignoră apartenența la un un gen anume, așa cum se reflectă în neconformitatea atât a mirosului, cât și a campaniei.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *