Clătite pufoase, light și sănătoase cu ajutorul tehnologiei Zepter

,

20017482_824521421038805_7021886667170845187_o

Clătitele pot reprezenta oricând un mic dejun sau un desert delicios pentru întreaga familie. Le poți prepara cu ușurință apelând la tehnologia Zepter pentru a obține astfel o variantă light și sănătoasă, fără adaos de zahăr, sare sau ulei, în doar câteva minute.

Compoziția se omogenizează rapid și eficient cu ajutorul mixerului multifuncțional MixSy. Este confortabil, puternic, rapid, silențios, ergonomic și extrem de ușor de folosit și de curățat.

clatite-zepter-10

Compoziția se transformă apoi în clătite pufoase cu ajutorul vasului de frigere Zepter din oţel inoxidabil de cea mai bună calitate. Nu este necesar să adaugi ulei sau unt întrucât clătitele nu se vor lipi niciodată de vas și nici nu se vor arde având în vedere că vasul este dotat și cu un capac cu termocontrol.

clatite-zepter-9

Poți alege toppingul preferat și poți fi cât se poate de creativ la acest aspect, având la îndemână mixerul multifuncțional MixSy. Spre exemplu, poți opta pentru o compoziție omogenă din mascarpone, ricotta, măsline negre și mărar, ori pentru una mai dulce din mascarpone, ricotta și miere.

clatite-zepter-8

Dacă adori înghețata, atunci poți pregăti, în mai puțin de un minut, o variantă delicioasă și sănătoasă cu ajutorul More Juice Press. Acesta transformă fructele și legumele congelate, prin presare, în înghețată omogenă și extrem de delicioasă. Astfel, poți asezona clătitele cu o cupă de înghețată din fructe de pădure ori, dacă vrei să fie chiar și mai răcoritoare, din pepene galben congelat și mentă.

clatite-zepter-17

Zepter acordă o importanță deosebită calității stilului de viață sănătos, în perfectă armonie cu mediul înconjurător.

Produsele Zepter pot fi achiziționate de la reprezentanții Zepter acreditați și din magazinul Zepter din București (Bd. Unirii 70).

clatite-zepter-4

► MixSy®

MixSy® este un mixer multifuncţional de bucătărie puternic, rapid, confortabil, versatil, ergonomic, silențios, uşor de folosit şi de curăţat, ce poate fi folosit inclusiv în vasul aflat pe foc.

MixSy® este un produs complet, ce include:

  • Corpul aparatului
  • Setul de lame: tocător, bătător, tel, tocător de carne, râşniţă, recipient mixer și cutie practică pentru depozitarea practică a componentelor.

zepter-mixsy

Toate componentele sunt fabricate din materiale ecologice de cea mai bună calitate

► Vasul de frigere Zepter

Vasele de frigere Zepter sunt fabricate din oţel inoxidabil de cea mai bună calitate. Acesta este indestructibil, rezistent la coroziune, nu reţine mirosurile sau aromele. În plus, finisajul tip oglindă oferă o suprafaţă perfectă, igienică şi uşor de curăţat, în timp ce suprafaţa interioară cu modele piramidale garantează că alimentele nu se vor lipi.

Zepter a dezvoltat o soluţie care vă oferă o suprafaţă antiaderentă complet sigură, care are rezultate uimitoare, şi tehnologia durabilă URA, o inovaţie electromecanică de ultimă generaţie în domeniul fabricaţiei de vase din oţel inoxidabil.

clatite-zepter-1

Până acum, toate materialele folosite pentru fabricaţia vaselor antiaderente se bazau pe compusul chimic PTFE – politetrafluoroetilenă. Cercetările recente au identificat încă odată riscul pe care acest strat îl constituie la adresa sănătăţii, atât în timpul procesului de gătire, cât şi a celui de consumare a hranei.

Anumiţi oameni de ştiinţă au indicat că PTFE este responsabil pentru probleme precum intoxicaţia şi cancerul.

Tehnologia URA presupune o procedură chimică care suplimentează concetraţia de crom (Cr) a suprafeţei bazei vasului.

Suprafaţa modificată prin tehnologia URA este alunecoasă şi pare uleioasă la atingere, ceea ce în conferă proprietăţile antiaderente. Protejează eficient vasele de alimentele care se prind, oferind rezultate mai bune la gătire şi vase care nu se deteriorează uşor.

clatite-zepter-15

Bucuraţi-vă de gătitul fără substanţe chimice!

► More Juice Press®

More Juice Press® folosește o tehnologie de extracție lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobește și presează delicat pulpa fructelor și a legumelor, în loc de a o toca. Astfel, acestea își păstrează intacte calitățile nutritive. Cu More Juice Press® de la Zepter poți pregăti nu doar juice-uri de fructe sau legume, ci și o multitudine de tipuri de înghețată. Creativitatea nu are limite.

Aparatul More Juice Press® de la Zepter folosește o tehnologie de extracție lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobește și presează delicat pulpa fructelor și a legumelor, în loc de a o toca. Se păstrează astfel intacte calitățile nutritive!

clatite-zepter-12

Când storci fructele sau legumele cu more juice press vitaminele și substanțele nutritive sunt protejate. Sucul este stors uniform, iar aparatul nu permite căldurii și aerului să pătrundă în celule.

Astfel vei obține o cantitate mai mare de suc și de fruct atunci când folosești More Juice Press®. Asta deoarece aparatul are o viteză lentă de extractive.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *