Claudia Florentina a prezentat în România colecția de bijuterii „Amour”

VITRINA0_28

 

Claudia Florentina, promotor al frumosului a prezentat colecția de bijuterii „Amour”, în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc pe Calea Victoriei, la magazinul Helvetia (fostul Helvetansa).

Claudia Florentina a prezentat piesele de bijuterii din colecția „Amour”, argint cu zirconiu și aduc în prim plan imaginea celor doi îndrăgostiți. În cadrul colecției regăsim motive de dragoste îmbinate prin prezența unui singur ochi, o singură gură, care în final devin o singură persoană. Conceptul bijuteriilor pornește de la sculptura „Sărutul”, de Constantin Brâncuși.

Prezentarea colecției de bijuterii „Amour” este un prim pas în dezvoltarea brand-ului Claudia Florentina și în România. Este o colecție tare dragă, care s-a bucurat de un real succes la Geneva, în anul 2014 atunci când am lansat-o. Am fost bucuroasă de feedback-ul pe care l-am primit de la invitați, lucru care mă motivează și mai mult. Invitații au apreciat autenticitatea bijuteriilor, în special ideea de noutate în dragoste care se reflectă în artă și stil”, declară Claudia Florentina, promotor al frumosului și brand owner Claudia Florentina.

În cadrul evenimentului, au avut loc prezentări ale pieselor de bijuterii în prezența invitaților: antreprenori, manageri, oameni de afaceri, jurnaliști și bloggeri.

Evenimentul s-a încheiat cu organizarea unei tombole unde premiul a fost o pereche de cercei „Sărutul” (în magazin au preț de 447 de EURO) și tăierea tortului de ciocolată, inscripționat cu elementele vizuale ale brand-ului Claudia Florentina.

Claudia Florentina_in_asteptarea_invitatilor Claudia Florentina_invitati (2)Momentul_tortului

 

Bijuteriile din colecția „Amour” by Claudia Florentina se găsesc în magazinul Helvetia (fostul Helvetansa), amplasat pe Calea Victoriei, nr. 68-70 și online la http://claudiaflorentina.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *