Claudia Florentina prezintă colecția de bijuterii „Amour”

VITRINA0_28

Claudia Florentina, promotor al frumosului prezintă colecția de bijuterii „Amour”, o colecție care aduce în prim plan o nouă abordare față de dragoste și legătura dintre cei doi îndrăgostiți.

Colecția „Amour” se adresează femeii care nu trebuie să uite că este o persoană specială, că fiecare este autentică în felul ei, cu un mod aparte de a-și manifesta sentimentele. Colecția de bijuterii „Amour” propusă de Claudia se distinge prin naturalețe, stil și denotă eleganță prin îmbinarea cu armonie a noțiunii de dragoste cu piesa de bijuterie.

Designul colecției „Amour” este realizat de către Claudia Florentina Agheorghiesei, brand owner Claudia Florentina și sunt readaptări din opera marelui artist român, Constantin Brâncuși.

Colecția de bijuterii „Amour”, argint cu zirconiu simbolizează ideea de a iubi mai mult decât iubirea în sine și propune modele bazate pe povești de dragoste, pe legătura dintre cei doi îndrăgostiți. O iubire bazată pe atracție spirituală, care înlocuiește de cele mai multe ori dragostea fizică.

Colecția de bijuterii „Amour” propune abordarea platonică a conceptului de dragoste față de iubirea concretă. Mi-am dorit să aduc în față o altă viziune în artă, care promovează noțiunea de dragoste dintr-un alt punct de vedere. Astfel, accentul se pune mai mult pe ideea de a iubi decât iubirea în sine. Vizitatorii vor putea găsi în magazin o experiență unică a sentimentului de dragoste”, declară Claudia Florentina Agheorghiesei, promotor al frumosului și brand owner Claudia Florentina.

Fiecare femeie este o prințesă care își poate câștiga un statut special, prin job-ul pe care îl are, nu neapărat printr-o uniune”, adaugă Claudia Florentina.

Bijuteriile din colecția „Amour” by Claudia Florentina se găsesc în magazinul Helvetia (fostul Helvetansa), amplasat pe Calea Victoriei, nr. 68-70 și online la http://claudiaflorentina.com.

VITRINA0_7 VITRINA0_17VITRINA0_7Claudia Florentina Agheorghiesei este absolventă a Facultății Managementul Întreprinderii, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, a Universității din Geneva, Facultatea Înalte Studii Economice și Facultatea de Arte Aplicate. În anul 2014, la Gala organizată de Fundația Pasteur la Geneva, unde invitată de onoare a fost Françoise Barré-Sinoussi (virolog francez, Institutul Pasteur, Paris, premiată împreună cu fostul ei mentor Luc Montagnier cu „Nobel Prize in Physiology or Medicine” în anul 2008, pentru descoperirea virusului HIV), Claudia Florentina a donat fundației banii (7.000 de franci elveţieni/ 30.000 de lei) obținuți în urma unei licitații silențioase pentru “Autoportret” sau ” femeia de azi” (lemn cu pudră de aur), readaptare a unei opere după Constantin Brâncuși, Negresa Blondă, care exprimă fragilitatea şi sensibilitatea unei femei, dar totodată și latura ei puternică.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați http://claudiaflorentina.com și www.facebook.com/ClaudiaFlorentinaOficial.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *