Coach Floral Blush, o nouă aromă proaspătă și plină de culoare

Aromele ne imbraca, ne binedispun, ne incalzesc, iar vara aceasta ne aduce multe noutati parfumate. Stiu ca le adorati, asa ca va voi povesti despre un nou parfum, Coach Floral Blush, o noutate pe care o gasiti in magazinele Douglas!

Coach, casa americana originala de pielarie, a devenit un brand lider global care ofera un stil de viata si continua sa surprinda si sa-si incante consumatorii din toata lumea. Definit de o atitudine cu totul americană, brandul se apropie de design cu o viziune modernă, reimaginând luxul pentru ziua de azi cu o autenticitate și inovație care este unicul antrenor. În întreaga lume, numele brandului este sinonim cu stilul nou din New York.

Floral Blush, sub semnatura iconica Coach Floral, este reinventata in tonuri lemnoase. O aroma proaspata si plina de culoare, completata de notele vibrante ale Goji Berries, bujor si senzualul lemn alb.

Coach Floral Blush exprimă romantismul aventurii și sentimentul că totul este posibil. Aroma fructată, florală, se deschide cu note spumante de fructe de pădure, goji și grapefruit. Nota de mijloc dezvăluie un buchet catifelat de bujori parfumați, ce se îmbină cu aromele de piersică proaspătă.

Un nou parfum floral jucăuș inspirat de semnătura Tea Rose și spiritul sălbatic și feminin al Coach Girl.

Campania publicitara

Campania Coach Floral Blush este oferita de modelul Lexi Boling, într-un camp de flori salbatice intr-o zi calda de vara. Imbracand o rochie de prerie florala si tinnnd o geantă Dinky infrumusetata cu piele de trandafiri de ceai, Boling intruchipeaza atitudinea indrazneata feminina a Coach Girl.

Creat de o echipă de colaboratori de lunga durata, inclusiv fotograful Steven Meisel si directorul de artă Fabien Baron, imaginile captează spiritul romantic, optimist si american al casei.

Parfumul
Mirosul fructos, floral se deschide cu note spumante de Goji Berries și Grapefruit. Inima dezvaluie un buchet catifelat de bujori parfumati, cu o picatura de piersic proaspat.

Floral Blush este inspirat de semnătura noastră Tea Rose și atitudinea liber-spirit a Coach Girl. Viziunea mea a fost să creez ceva distractiv și proaspăt care sărbătorește America, aventura și energia lipsită de griji a verii“, spune Stuart Vevers, Director Creativ.

Notele

Notele de varf: boabe goji, grapefruit;

Note de mijloc: bujor, piersiă

Note de bază: mosc.

Sticla

Un tribut adus patrimoniului Casei original-americane de pielarie, sticla ovala si feminina face referire la multe coduri reprezentative Coach. Capacul-pulverizator de culoare argintie imita forma inchizatorilor specifice gentilor Coach. Eticheta atarnata din piele roz si metal lustruit constituie atingerea unui finish distinctiv.

De asemenea, subtil gravat in sticla, regasim logo-ul format din trasura trasa de caii ei, un simbol nemuritor al maiestriei Coach.

Gradul său de nuanță de trandafir creează un efect de “blush”.

Coach Floral Blush Eau de Parfum este disponibil în exclusivitate la Douglas, ata in magazine, cat si online pe www.douglas.ro.

Sper ca v-am starnit interesul si ca il veti cauta in parfumeriile Douglas ca sa impartasim impresii despre el!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *