Colecţia ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition, de la artă la cultură şi modă

Evenimentul de lansare pentru noua colecție ARTISTRY STUDIO NYC Edition de la Amway a fost unul dintre acele momente în care îmi spun “wow, I love my job”! Să-mi sorb cafeaua înconjurată de frumusețe, artă și culoare a fost pentru mine un adevărat privilegiu.

Conceptul noii colecţii gravitează în jurul celebrării pasiunilor pe care fiecare dintre noi le avem sau urmează să le descoperim, fie că este vorba despre artă, cultură sau modă.

ARTISTRY STUDIO este colecția perfectă pentru trendsetterii urbani care trăiesc viața din plin! Aceasta a fost creată cu gândul la cele mai interesante orașe ale lumii și la stilurile de viață care le caracterizează.

Produsele ARTISTRY STUDIO NYC Edition sunt inspirate de luminile sclipitoare, culorile și distracția non-stop, caracteristice New York-ului.

Prima oprire este la New York: “Pentru Amway, lansarea colecţiei Artistry Studio New York este o premieră, fiind prima dată când ne asociem cu lumea artei şi ne propunem să redăm stilul de viaţă al unui artist în mediul urban, având ca inspiraţie New York-ul – o metropolă mereu dinamică“, a spus Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria şi Grecia.

În acest context, Amway va fi partenerul oficial al evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor şi va susţine două tinere artiste în demersul lor de a-şi valorifica pasiunea pentru picture.

Pe 5 octombrie Amway Business Center va deveni pentru o seară Artistry Studio Gallery, unde Yahfouf Dragomir Elena Irina şi Cosoianu Sinziana-Daniela, studente la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, vor avea ocazia să îşi expună lucrările.


Colecţia ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Dar să vedem ce cuprinde această minunată și exclusivistă colecție: ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition este formata din mascara, o paletă iluminatoare superbă, o paletă cu farduri de ochi și pomeți, 3 nuanțe de balsam nuanțator de buze, creioane de ochi și buze 2in1.

Ambalajul de excepție al colecției, realizat de artista Lady JDay, în prezent stabilită la New York, este o paradă a culorilor trendy, pe gustul oricărei passionista cu imaginație. Fii îndrăzneață, fii deosebită, fii tu însăți!

Mascara 3 în 1 ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Transformă străzile orașului într-un podium, cu noua Mascara 3-în-1! Dă volum genelor, separă-le și ridică-le, pentru un aspect care nu poate trece neremarcat! Amazing! 

Preț: 123,70 lei

Paletă fard de ochi și obraji  ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Cu această paletă de machiaj poți obține un look profesional în doar 5 minute! 3 farduri de ochi complementare, un fard de obraz satinat, pudră de față și pudră iluminatoare, toate într-o singură paletă premium! Preț: 235, 05 lei Balsam de buze nuanțator ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Ce-ți poți dori mai mult decât echilibrul perfect dintre o culoare șic și hidratare de durată pentru buzele tale, în 3 nuanțe: City Coral, 212 Pink și NYC Berry – toate cu un nucleu care conține unt de shea, avocado, extract de sâmburi de struguri și ulei de cocos. Culoare și luciu, oricând ai nevoie!

Preț: 92, 78 lei 

 Pudră iluminatoare Light Up ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Strălucește zi și noapte cu ajutorul Pudrei iluminatoare Light Up cu oglindă și lumini LED! Un trio de farduri frumoase (alb sidefat, auriu și roz sidefat) care accentuează trăsăturile. Produsul este disponibil în limita stocurilor.Preț: 173,18 lei

 Creion de ochi 2-în-1 ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Realizează cele mai moderne lookuri ale sezonului în câteva secunde, cu ajutorul unor culori care inspiră creativitate. Nuanțele creionului sunt potrivite pentru toate tonurile de ten. Folosește un capăt al creionului, sau ambele capete împreună, pentru a obține un machiaj de ochi uimitor!  Produs disponibil în limita stocurilor.

Preț: 136,07 lei

Ruj 2-în-1 ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Instrumentul perfect cu care poți conferi buzelor un efect „ombre”. Vitamina E, uleiul de semințe de jojoba și cel de măsline hrănesc buzele în profunzime. Produsul este disponibil în limita stocurilor. 

Preț: 136,07 lei

Eu le ador pe toate, dar pudra iluminatoare m-a cucerit definitiv, sigur va fi preferata mea în perioada următoare!

Pe voi ce v-ar atrage cel mai mult? Sigur veți găsi ceva pe gustul oricărei #passionista de culoare și frumos!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *