Colecția de Crăciun Shalimar de la Guerlain

shalimar_mo__1__101_cd

In acest sfarsit de an, Colectia de Crăciun in editie limitata de la Guerlain a fost creata in colaborare cu muza Casei Guerlain, Natalia Vodianova. Colectia se numește Shalimar si este un tribut  si te invita intr-o calatorie unica in inima Estului, India.

guerlain-make-up-v4-tte-matiere

Lasa-te fermecata de colectia cu ambalaje remarcabile si infuzie de culori profunde, creata de muza Shalimar, Natalia Vodianova.

Am vrut ca prima mea colectie sa se numeasca Shalimar, sa reprezinte omagiul pentru parfumul caruia am fost imagine timp de 8 ani si care simbolizeaza legatura mea cu Guerlain”, spune Natalia Vodianova.

Legenda Shalimar este inspirata din povestea de dragoste dintre Shah Jahan si printesa Mumtaz Mahal, iar prin intermediul colectiei, Natalia, a vrut sa evidentieze bogatiile imperiului din India.

►Pentru pigmentul KISSKISS Creamy Shaping Lip Colour 563 Indian Pink s-a ales o culoare intensa si calda, fucsia.

guerlain_cat16_g042241_wRuj KISSKISS, 185 lei

Iar nuanta Guerlain Rouge G face referire la „Bindi”, bulina rosie pe care femeile indiene o poarta intre ochi si care simbolizeaza principiul universal al creatiei.

guerlain_cat16_g042243_wRuj G, 234 lei

Guerlain Holiday 2016 Souffle D’Or De Shalimar, editie limitata: pudra ultra-fina cu particule irizante, note de bergamota, flori de portocal si vanilie. Produs magic pentru noaptea de Craciun sau celebrarea noului an. Aplica pulberii stralucitori pe gat, decolteu, par sau pe brate.

guerlain_cat16_g042282_w

Shalimar Souffle D’Or, 415 lei

Guerlain Holiday 2016 Meteorites Perles de Legende, editie limitata: perle magice inspirate din mozaicurile palatelor indiene.

Roz, ofera prospetime tenului, albastru corecteaza iregularitatile tonului de piele, iar cele aurii ofera luminozitate.

Ambalajul perlelor Meteorites, in editie limitata, creat din nuante de auriu si albastru, aminteste de designeul indian.

De asememenea, in alegerea culorilor, inpiratia a venit si din metale pretioase si pietre: aur si safire.160330-guerlain-meteorites-1603-11

Meteorites Pearls de Legend, 285 lei

Terracotta Terra India: inspirata din desenele indiene cu henna. Nuanta perfect adaptata anotimpului rece, cu efect usor bronzant si irizant.guerlain_cat16_g042247_w                                                                           Terracotta Terra India, 249 lei

Precious Light: nuanta in editie limitata, roz perlat, ofera luminozitate in zona ochilor si pometilor. Editie limitata

Ecrin Shalimar: fard duo, inspirat de stralucirea aurului si a safirelor, ochii devin arma seductiei. Editie limitata

guerlain_cat16_g042283_w

Ecrin Shalimar, fard duo 205 lei

Colectia se va lansa in magazine incepand cu data de 15 noiembrie si este la fel de uluitoare, asa cum te astepti!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *