Colecția pentru bărbați primăvară-vară 2016 de la Marks & Spencer

Camasa M&S Collection, 179 lei

Stilul „Sport Luxe” este trendul predominant în ținutele domnilor din această vară, întreaga colecție pentru bărbați primăvară-vară 2016 de la Marks & Spencer fiind însoțită de detalii inspirate din ținutele sport.

Marks & Spencer lansează noua colecție pentru bărbați din sezonul primăvară-vară 2016, în care se regăsesc croieli deosebite, țesături fine, siluete simple și modele de încălțăminte statement, elemente care fac diferența pentru domnii care aleg aceste ținute.

Ținutele smart casual se mențin în preferințele acestui sezon și se remarcă prin elemente vestimentare precum jacheta bombardier, încălțămintea sport și tricoul polo, piese care pot fi metamorfozate cu ușurință în ținute de zi sau formale. Croiala continuă să fie una simplă, ceea ce conferă un ton mai relaxat chiar și unei siluete formale.

Elementele smart casual se regăsesc și în piesele vestimentare din colecția Autograph, în care croielile și elementele proprii stilului „Sport Luxe” definesc lookul și creează un stil elegant și minimalist: piese de lux în țesături fine, forme simple realizate cu mare atenție la detalii.

Tricou Polo M&S_Blue Harbour Collection, 139 leiVesta Gilet M&S Collection, 319 leiPantofi sport M&S Autograph Collection, 179 lei_1Cravata M&S Collection, 115 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *