Colecția Wild Romance de la ARTDECO, exclusiv la Douglas


Cu tonuri delicate, naturale și nuanțe pastelate, noua colecție Wild Romance de la ARTDECO vă va oferi o atmosferă de primăvară. Culorile blânde de trandafir și maro permit romantismului să înflorească și să înceapă în mod senzitiv sezonul cald. Combinată cu tonuri puternice de fructe de pădure și câmpii de flori sălbatice, colecția încorporează puterea romantismului cu un design feminin, de epocă.

Lipstickul Full Precision asigură o aplicare absolut precisă, cu forma triunghiulară inovatoare. Punctul precis al rujului retractabil și muchiile concise facilitează atingerea chiar și a colțurilor buzelor. Forma de baton la îndemână face ca rujul să fie plăcut și ușor de utilizat. Dintr-o singură aplicare, Lipstick Full Precision oferă o culoare bogată, vibrantă și un finisaj uniform. Textura catifelată acoperă buzele ca un balsam, asigurând un confort optim la purtare. Buzele sunt mai pline cu finisajul satinat, semi-mat. Imperfecțiunile mici sunt optic echilibrate.

Disponibil în șase culori expresive, Rujul Full Precision nu conține paraben, parfum și talc, iar conținutul de Vitamina E oferă îngrijire suplimentară. 

Rujul Perfect Color colorează buzele cu nuanțe pastelate ușor și fumoase. Textura cremoasă hrănește pielea buzelor cu ceară și uleiuri hrănitoare. Vitamina E protejează împotriva radicalilor liberi și a pierderii umidității. Febra de primăvară se trezește cu două noi culori: “Rosewood Rouge” captivat cu un ton roșu închis și “portocaliu visător” ce seduce ca o piersică proaspătă.

Pentru machiajul ochilor, Styllerul cu ochi retractabil, un ton întunecat, crează un aspect expresiv al machiajului. Design-ul său inovator, ergonomic și mânerul cauciucat permit conturul ochiului interior și exterior să fie urmărit cu precizie. Creionul de ochi fără parabeni este deosebit de potrivit pentru ochii sensibili.

Pentru gene, îndrăznește să încerci noua Curling Black Mascara! Peria curbată și foarte voluminoasă de curbare dă o mișcare minunată, împinge genele în sus și deschide ochii. Forma sa conică înseamnă că și genele scurte pot fi ușor atinse cu capătul îngust. Capătul mai gros creează un volum intens. Numeroasele fibre fine permit o aplicare uniformă a texturii și separă perfect genele individuale. Noul rimel este durabil și rezistent la murdărie. Genele rămân în formă toată ziua, iar zona ochilor mereu arată proaspătă. O combinație echilibrată de ceruri diferite creează o formulă strălucitoare și cremoasă, care oferă îngrijiri suplimentare. Aplicând mai multe straturi, puteți îmbunătăți efectul de curbare și crește volumul genelor.
Masca Curling testată clinic este potrivită pentru ochii sensibili și purtătorii lentilelor de contact. Compatibilitatea cu pielea este testată dermatologic.

Înlăturați frigul de iarnă cu Beauty Box Trio Limited Edition, cu motivele ei florale și culorile pastel de primăvară. Cutia de fard de ochi este potrivită pentru stocarea fardurilor de ochi ARTDECO și blushurile și este deosebit de practică atunci când călătoriți.

Fardurile de ochi mătăsoase, cu strălucire de culori de lungă durată, pot fi aplicate ușor. Patru culori noi te vor lăsa să visezi la primăvară: “struguri dulci” captivează cu un ton natural de struguri. Expresiva “plăcintă de căpșuni”  strălucește cu o notă bogată de fructe de pădure. Lavanda sălbatică”  dă un purpuriu palid de vis., iar “caisa mătăsoasă” oferă prospețime.

Wild Romance de la ARTDECO mai conține Art Couture Nail Laquer , oje cu pigment puternic, rezistente și strălucitoare. Sunt testate dermatologic și conțin vitamine E, C, A.

Colecția Wild Romance de la ARTDECO COSMETICS  o găsiți EXCLUSIV în magazinele DOUGLAS sau online pe Douglas.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *