Fii strălucitoare și îndrăzneață vara aceasta, cu PANDORA!

SU17_IG_1080x1080_0009_B_large_0408f282-3e29-4edd-b71d-f68f9feee744_large

În această vară, e timpul să îţi etalezi cele mai vibrante şi mai vesele culori din cutia de bijuterii. Bucură-te de noua Colecţie de Vară de la PANDORA şi alege accente de albastru răcoros şi verde proaspăt, sau distrează-te cu nuanţele strălucitoare de roz şi mov. Şi îndrăzneşte să le combini şi potriveşti după cum doreşti – aceste piese must-have din argint 925 arată perfect pe pielea bronzată.

 Pandora1

Comorile verii

Brăţările Moments în şir dublu împletit au un aer îndrăzneţ şi relaxat deopotrivă. Realizate din piele veritabilă în tonuri de albastru şi roz, cu închizători din argint 925 masiv, acestea sunt perfecte pentru a fi purtate cu talismanele verii.

PAN_PR_HS17_PARADISE_MODEL_04_RGB

Create din argint 925 şi pictate cu email lucios în combinaţii colorate de mov, galben, roz, verde, albastru sau portocaliu, talismanele de inspiraţie tropicală – „Distracţie de vară”, „Apus din Paradis” şi „Flamingo Tropical” – surprind amintirile de vacanţă şi te pregătesc pentru următoarea aventură.

01_Topbanner_DO_Explore_D3_HS17

Oaze de culoare

Perfecte pentru look-urile de vară luminoase şi pline de bună-dispoziţie, inelele şi brăţările bangle fixe din Seria Inimi Radiante ale PANDORA sunt realizate din argint 925, împodobit cu zirconiu cubic sclipitor şi email colorat.

Pandora-HS17-Paradise

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii.

Colecţia de Vară 2017 de la PANDORA este disponibilă în magazine din 1 iunie, dar și pe net,  găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *