Colecțiile Yves Rocher în ediție limitată pentru Crăciunul 2017

 

Ca în fiecare an, Yves Rocher ne răsfață de Crăciun cu produse de îngrijire  aromate, spumoase și delicate. Anul acesta, sunt două colecții delicioase cu vanilie și fructe, numai bune de pus sub brad și de dăruit celor dragi. 

Fructe de Poveste și Vanilie Albă

Cele două colecții în ediție limitată de Crăciun sunt: Fructe de Poveste și Vanilie Albă. Ambele conțin tot ce ai nevoie pentru un ritual complet de îngrijire a corpului, cu aromă de vanilie sau fructe de pădure: gel de duș (flacon de două dimensiuni, de 200 și 400 ml, 14,9 lei respectiv 18,9 lei); lapte parfumat pentru corp (18,9 lei); balsam pentru corp și exfoliant pentru corp (45,9 lei/cutia); balsam nutritiv pentru buze (14,9 lei); cremă pentru mâini (tub 14,9 lei); săpun gel pentru mâini (flacon-pompă, 14, 9 lei); apă de toaletă 47,9 lei/sticluța 100 ml cu vaporizator.

Poți face combinațiile pe care le dorești pentru a crea cadoul ideal!

Seturi cu surprise

Calendarul surprizelor de Advent

Cutia Calendar poate fi un cadou minunat de Moș Nicolae, pentru că are 24 de cutiuțe pline cu surprize, câte una pentru fiecare zi de decembrie, până de Revelion. Dar și de Crăciun, pentru o lună de ianuarie cu 24 de mici bucurii pentru fiecare zi, parfumuri, produse de îngrijire și machiaj, ambalate într-un set modulabil, reutilizabil și reciclabil.

Preț: 199 lei

Căsuța din Povești

Ne duce cu gândul la căsuța din turtă dulce, o căsuță plină cu bunătăți numai bune de răsfăț: Cremă de mâini, gel de duș și lapte de corp, balsam nutritiv pentru buze. Cu parfum condimentat de Vanilie Albă sau aroma Fructe de Poveste, setul evocă atmosfera Crăciunului din poveștile copilăriei.

 Preț cutie: 39,9 lei

Produsele nu conțin parabeni sau uleiuri minerale. Sunt formule ușor biodegradabile, din ingrediente 98% de origine naturală, testate sub control dermatologic.

Colecțiile în ediție limitată pentru Craciunul 2017 sunt deja în magazine, sunt multe pachete-cadou, multe suprize, reduceri și oferte! Nu le ratați!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *