Colecțiile Yves Rocher eco-friendly în ediție limitată pentru Crăciunul 2021

An de an, Yves Rocher ne aduce, înainte de Sărbători, colecții de Crăciun în ediții limitate, idei de cadouri pentru a le oferi  celor dragi și ne invită să descoperim noile arome parfumate. Anul acesta, parcă mai așteptate ca oricând, colecțiile de Crăciun sunt absolut seducătoare, aromele de mure delicioase și portocale & ciocolată gurmande se integrează perfect în spiritul Sărbătorilor de iarnă şi ne aduc mai aproape magia Sărbătorilor!

Două colecții eco-friendly cu arome surprinzătoare ne poartă într-o lume de poveste și ne conectează cu natura extraordinară Yves Rocher.

Nu am mai avut răbdare și le-am încercat! Ce pot să vă spun este că am fost cucerită instantaneu de aromele gourmet de fructe și ciocolată. Și vanilia Bourbon! Sunt minunate, un răsfăț excelent pentru zilele de iarnă și un cadou inspirat pentru cei dragi!

Pășește în Grădina Curiozităților Yves Rocher

Lasă-te purtată de poveste… Pe tărâmul magic Yves Rocher, animalele se ascund în vegetația înaltă, un copac fermecat te așteaptă cu surprize, murele cristalizate se leagănă pe crengi, iar feliile de portocală se rostogolesc prin ciocolată.

Două colecții în ediție limitată te poartă spre descoperirea unui univers olfactiv dulce-fructat-gourmet: colecțiile Mure Delicioase și Portocale & Ciocolată provoacă dependență.

Colecții de Crăciun 2021 în ediție limitată

 • Mure Delicioase: Gel de duș, Cremă de mâini, Balsam pentru buze, Exfoliant bifazic pentru corp, Lumânare parfumată;
 • Karité: Lapte reparator pentru corp, Balsam reconfortant pentru duș, Exfoliant pentru corp, Balsam pentru buze și Set reparare Expert;
 • Portocale și Ciocolată: Gel de duș, Cremă de mâini, Balsam pentru buze, Exfoliant bifazic pentru corp și Lumânare parfumată;
 • Seturi de Crăciun: Apă de toaletă My Vanilla Garden, Set Cadou Comme Une Évidence, Set Cadou mini Mure Delicioase, Set Cadou Mini Portocale și Ciocolată, Set reparare Expert Karite.

Mure Delicioase și Portocale & Ciocolată – două colecții eco-friendly cu arome surprinzătoare

Ambele colecții au baze de curățare de origine vegetală, fără sulfați, cu pH neutru pentru piele.

Produsele sunt până la 98% compuse din ingrediente de origine naturală.

 • Au forumule ușor biodegradabile;
 • Made in France în ambalaje reciclabile realizate din plastic 100% reciclat;
 • Calendarul de Advent este realizat din 60% carton reciclat din deșeurile proprii ale companiei, perfect reciclabil și reutilizabil.

Un Crăciun responsabil cu Yves Rocher

 • Și mai puțin plastic. Compania se încadrează în tendința eco mondială de eliminare a plasticului.
 • Ambalajele sunt realizate din materiale reciclabile și mai responsabile.
 • Cutiile de carton reciclabile sunt realizate din reciclarea în proporție de 60% a propriilor deșeuri și certificate FSC.
 • Cutiile metalice sunt reciclabile.
 • Cutiile cadou sunt concepute pentru a avea și a doua viață.
 • Toate sunt fabricate cu drag în Franța”, conform declarației brandului.

Economie de 13 tone de plastic într-un singur an!

Ca în fiecare an, dar mai ales în perioada sărbătorilor, scopul nostru este ca fiecare client să aibă o experiență unică datorită cadourilor noastre eco-responsabile. Îndepărtând ambalajele din plastic din ambalajele noastre din acest an, suntem mândri să participăm la un consum mai responsabil, cu o economie de aproape 13 tone de plastic comparativ cu Crăciunul 2020!”, afirmă specialiștii de la Yves Rocher

Colecțiile în ediție limitată pentru Crăciunul 2021 sunt deja în magazine, sunt multe pachete-cadou, multe surprize, reduceri și oferte! Nu le ratați!

Ai făcut deja lista de cadouri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *