Cori Grămescu și A&D Pharma au lansat EVITAL Functional Food

cori gramescu

De curând, în atmosfera selectă a Grand Hotel Continental, a avut loc evenimentul de lansare al unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte din portofoliul companiei A&D Pharma, EVITAL Functional Food.

Într-o atmosferă revigorantă, la o limonadă cu ananas şi ghimbir, invitaţii presei alături de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opriş, Mihaela Călin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu şi alte nume cunoscute în peisajul monden au stat de vorbă cu Cori Grămescu, amabasadorul EVITAL Funcţional Food şi Valentin Toncean, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialiştii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.

anca serea

Alimentele funcţionale parte din program au prins viaţă în improvizaţia muzicală a pianistului Iulian Neculache, iar invitaţii au putut degusta SUPER ANANAS, DETOXASE, SUPER ORANGE şi SUPER FRULLATO la barul special amenajat.

Florentina Opris

Cori Grămescu a povestit despre implicarea ei în acest proiect, despre ce înseamnă un aliment funcţional şi despre importantă acestui program în viaţă noastră de zi cu zi. În urma unei vieţi urbane agitate, cu tot ce înseamnă acest lucru: hrană din agricultura industrializată, procesarea alimentelor, traiul într-un mediu poluant şi stresant este nevoie de un aport real de încărcarea cu vitamine, minerale, antioxidanţi, care de cele mai multe ori nu se mai regăsesc în alimentaţia noastră.

“Alimentele funcţionale din programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3 au un gust plăcut, sunt uşor de folosit, nu au adaos de zahăr şi nu conţin gluten, fără restricţii alimentare, recomandate chiar şi celor cu diabet zaharat”, a mai adăugat Cori.

prezentare_2

EVITAL Funcţional Food este un proiect nou şi ambiţios, care se înscrie în preocuparea noastră continuă de a dezvolta produse inovatoare venind în întâmpinarea nevoilor persoanelor care îşi doresc o viaţă sănătoasă pentru o lungă perioadă de timp”, a spus Valentin Toncean.Evital-1 mica

►SUPER BODY RESET 3-10-3-3 are ca efect purificarea organismului prin eliminarea toxinelor şi aportul de nutrienţi, fiind compus din patru alimente funcţionale care se consumă pe parcursul a trei săptămâni, după cum urmează:

►SUPER ANANAS®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime reducerii retentiei de apă din ţesuturi, 3 zile;

►DETOXASE®, Primul aliment funcţional dedicat detoxifierii şi revitalizării organismului, 10 zile;

►SUPER ORANGE®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime susţinerii sistemului imunitar al organismului, 3 zile

►SUPER FRULLATO®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale, antioxidanţi şi prebiotice, 3 zile.

Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe: www.evitalfunctionalfood.ro şi pe Facebook/EVITAL Funcţional Food.

Începând cu luna iunie, produsele vor fi disponibile în farmaciile Sensiblu selectate şi online, pe www.evitalfunctionalfood.ro, www.bioportal.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *