Cristiano Ronaldo Legacy Parfum, exclusiv la Douglas

Cristiano Ronaldo Legacy

Cristiano Ronaldo a dezvăluit parfumul său de debut, Cristiano Ronaldo Legacy, ca parte a unei ambiţii de lungă durată, pentru crearea parfumului său personal.

Personalitatea internaţională a dezvăluit campania însoţitoare pentru noul său parfum exotic în timpul unei petreceri exclusiviste în Madrid.

Cristiano Ronaldo Legacy îi oferă personalităţii sportive celebrate şansa de a se conecta în mod personal cu susţinătorii din toată lumea, aducându-i mai aproape ca niciodată de stilul său de viaţă luxos. Pasiunea sa pentru produse de cea mai bună calitate şi pentru lăsarea unei impresii care să dureze au fost factori esenţiali în crearea parfumului său care, la fel ca şi campania, rezumă perfect farmecul său aparte.

Cu note dominante de lavandă, măr şi scorţişoară, Cristiano Ronaldo Legacy combină note exotice şi somptuoase pentru un parfum seducător care încorporează masculinitatea lui Ronaldo şi atracţia sa nesfârşită. Respectat la nivel internaţional pentru rezistenţa sa pe teren, aceleaşi principii se aplică şi pentru parfumul său cu amestec unic, care este conceput pentru a dura toată ziua, lăsând o moştenire de dimineaţa până seara.

Ronaldo a mărturisit: „Parfumul este o adevărată pasiune pentru mine – este elementul esenţial de bază al îngrijirii şi oferă o notă de desăvârşire oricărei ţinute, prin urmare sunt foarte fericit că îmi pot lansa propriul parfum, Cristiano Ronaldo Legacy. Cred că un parfum vă poate defini pe dvs. şi modul în care vă prezentaţi lumii, prin urmare am dorit ca parfumul meu de debut să fie masculin, sexy şi să ofere încredere în sine.”

Legacy este despre crearea unui lucru prin care oamenii să îşi amintească de tine, este ceea ce mă străduiesc să fac atât pe teren, cât şi în afara lui. Parfumul are capacitatea de a lăsa o impresie puternică şi de lungă durată, prin urmare parfumul cu semnătura mea – Cristiano Ronaldo Legacy – a părut să fie alegerea perfectă.”

În ceea ce priveşte procesul de creare, Ronaldo a continuat: „Crearea formulei potrivite a fost cu adevărat importantă pentru mine, prin urmare am lucrat îndeaproape cu un parfumier expert pentru redarea unor note-cheie selecte, care să reflecte stilul meu personal. Ne-am concentrat asupra utilizării unor ingrediente de cea mai bună calitate, pentru a oferi un produs cu adevărat superior – Cristiano Ronaldo Legacy durează întreaga zi, prin urmare este un parfum cu stil şi rezistenţă!”

Fiind o reflectare reală a farmecului fără limite al lui Ronaldo, parfumul este închis într-un recipient solid, elegant din sticlă, care aduce o notă de rafinament, în timp ce liniile simple ale recipientului sunt deosebit de masculine. Pentru a aduce moştenirea de durată a parfumului, au fost adăugate detalii aurite, texturate, pentru un aspect plin de stil şi eleganţă. Designul subtil şi minimalist este desăvârşit cu o gravură aurită, minimalistă, a Cristiano Ronaldo Legacy, pentru un plus elegant şi chintesenţial la ritualul de îngrijire al omului modern.

Datorită dorinţei lui Ronaldo de excelenţă şi execuţie fără cusur, el a solicitat expertiza Eden Parfums, care sunt renumiţi pentru colaborarea lor cu alte vedete cu profil interesant, printre care One Direction, pentru a lucra împreună la parfum şi la elementele sale de design. Comentând în privinţa parteneriatului, Stella Vassiliades de la Eden Parfums a mărturisit: „Suntem mândri să lucrăm împreună cu Ronaldo în prima sa aventură a parfumului. Crearea Cristiano Ronaldo Legacy cu Ronaldo a fost o plăcere şi o onoare, în special ştiind că are o pasiune personală pentru parfumuri. Suntem de părere că parfumul cu semnătura Ronaldo reflectă cu adevărat personalitatea acestuia şi încorporează în mod perfect viziunea noastră comună.”Cristiano_Ronaldo_Legacy_Eau_de_Toilette

Prețuri:

EDT 30 ml – 179 lei

EDT 50 ml – 225 l3i

EDT 100 ml – 313 lei

Deodorant Spray 150 ml – 89 lei

Gel de duș 150 ml – 89 lei.

Produsele Cristiano Ronaldo Legacy sunt disponibile în România în exclusivitate în magazinele Douglas și pe www.douglas.ro, începând cu luna iunie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *