Culori de primăvară în colecția Chic Shock by CND

Top Line a lansat pentru aceasta primavara, noua colectie Chic Shock by CND cu niste culori pastelate de-ti vine sa le mananci. O colectie formata din patru nuante pastelate: Candied (roz pal), Taffy (bleu deschis), Jellied (galben pai) si Gummi (un mov lila), absolut superbe.

Evenimentul a avut loc la magazinul Top Line de pe Bulevardul Regina Maria Nr.14, unde va invit sa vedeti o multime de branduri exclusiviste, unele folosite doar in saloanele partenere Top Line.

Pe langa macarons si sampanie, am fost rasafatate cu manichiuri personalizate, avand astfel posibilitatea sa testam noile lacuri de unghii din colectie Chic Shock by CND proaspat lansate.

Diana Baicu, director general Top Line si invitata speciala a evenimentului, Svetlana Korobeynikova, CND International Sales Manager, ne-au familiarizat cu noul trend in materie de manichiura. Inspirata de cultura South Korean K-Pop, colectia contine pasteluri in nuante dulci, imbinand culori edge, dar in acelasi timp foarte feminine.

Colectia cuprinde: roz pastel (Candied), baby blue (Taffy), galben delicat (Jellied)  și purple (Gummi). Cele patru nuanțe noi au fost inspirate de tendința culturii K-Pop din Coreea de Sud. Nuanțele pregătite pentru aceasta primăvară au fost purtate de modele pe catwalk pentru brandul Ryan LO SS18 la London Fashion Week.

Acesta este cel mai tentant pas de auto-exprimare“, spune Jan Arnold, Co-fondator si Art Director CND ™.  “Indiferent dacă va place sau nu dulcele, sau daca exista in voi ritm de hip hop, trebuie sa abordati aceste nunate in creatii complexe, pentru ca în acest sezon, aveți permisiunea deplină de a vă răsfăța cu colecția Chic Shock”.

Noua colecție vă permite să combinați aceste nuanțe de lungă durată care se reflectă perfect în stilurile vibrante ale primăverii. Colecția este disponibilă în varianta Shellac TM , pentru mai mult de 14 zile și în nouă formulă Vinylux TM , cu o durată mai mare de 7 zile și un complex de îngrijire pentru protejarea unghiilor.

Creeaza un look indraznet a la Lolita, purtand culori monochrome sau abordand o manichiura ombre!

Colectia este disponibila atat in lacuri saptamanale Vinylux  cat si in nunate de lac semipermanent Shellac si o puteti achiziționa de la magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14) sau online: topline.ro.

Voua care nuanta va place cel mai mult din noua colecție Chic Shock by CND?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *