O toamnă plină de culori

  

Calendaristic, toamna s-a instalat, chiar dacă vara se lasă cu greu alungată. Toamna înseamnă în primul rând culoare și cine nu iubeşte culorile toamnei? Înainte ca toate ramurile să devină goale, coroana lor se colorează cu culorile soarelui şi pământului, cu mii de nuanţe care ne vorbesc despre frumuseţea vieţii. Nuanţele de roşu, maro, galben sau portocaliu le putem folosi în operele noastre de artă zilnice, pe pleoape, pe obraji sau pe buze.

Săptămâna aceasta, Notino oferă un voucher de 25 lei la următoarea comandă pentru cumpărături de minim 220 lei!

În plus, în perioada 7.10 -13.10 aveți 15% reducere la parfumurile de nișă, cu codul niche15ro.

De ce să nu profităm și să ne alegem ceva frumos, în culorile toamnei? Eu mi-am ales aceasta paletă absolut desirabilă de la Lancôme! 

Monsieur Big Eyeshadow Palette

Paleta pentru fondul de ten ochilor Lancôme Monsieur Big  este o paletă extrem de versatilă și interesantă, pe care o putem folosi în orice anotimp. Deși sunt multe nuanțe de roz prăfuit, sunt multe accente de maro și roșiatic, subtile, calde și foarte frumoase, care se pot folosi în zilele însorite de toamnă. Căldura și culoarea lor ne vor face să ne simțim extrem de frumoase!

Este o paletă în ediție limitată, care a aparut de Valentine’s Day, de aceea are forma unei inimi, dar mi s-a părut potrivită pentru orice anotimp, așa că m-am hotârât sa o adaug colecției mele de machiaj. În plus, are și un pret foarte bun pe Notino!

Este organizată pe trei secțiuni de farduri: Big Crush, Big Date respectiv Big Night, de aceea este oarecum mare, dar arată super pe măsuța mea cu comori colorate.

Are tonuri neutre, maronii și rozalii, pe care le poți folosi de dimineață până seara, în diferite tipuri de machiaj! În cadrul celor trei sectiuni, cele patru culori alese au un rol stabilit fiecare, astfel încât vei ști exact unde trebuie să aplici respectiva nuanță și anume: Base, Liner, Corner si Highlight !

Paleta conține pigmenți de culoare care creează umbre, în culori saturate și rezistente. Fardurile sunt și mate cât și satinate care se aplică superb pe piele, cu o saturație foarte bună a culorilor!

Paleta pentru fondul de ten al ochilor Lancôme Monsieur Big oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi. Personal, mi s-a părut o abordare foarte utilă, mai ales dacă nu ești expert în arta machiajului, pentru că poți folosi fardurile exact așa cum îți dorești ca să realizezi propriile combinații.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele Lancôme și vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți. Sunt sigură că inima aceasta mare, roz și lucioasă te va bucura și-ți va colora viața în fiecare zi!

Makeup Revolution Imogenation – paletă contur față

Paleta pentru conturarea feței Makeup Revolution Imogenation evidențiază contururile chipului și asigură un fond de ten fermecător, cu aspect professional.

Paleta are 9 nuanțe cu textură pudrată pe care le poți aplica și mixa după culoarea tenului tău.

Iluminează, nuanțează ușor obrajii conferind prospețime pielii, dar se poate folosi și la conturare.

Se aplică nuanțele mai închise în adâncituri, iar iluminatorul pe porțiunile care vor fi evidențiate.

Notino Glamour Collection Travel Brush Set with

Pentru aplicarea fardurilor, desigur avem nevoie de pensule bune și de calitate. Pensulele cosmetice din trusa de lux Notino Glamour Collection facilitează machiajul zilnic și permit obținerea unor rezultate profesionale. În plus, pentru a le avea pe toate oricând la îndemână, pensulele sunt păstrate într-un etui elegant, de un roz auriu, nuanța trendy a momentului.Setul conține 6 pensule cele mai des folosite pentru machiajul ochilor, a feței și a sprâncenelor:

– pămătuf pentru pudră

– pensulă pentru machiaj

– pensulă pentru sprâncene /conturul ochilor

– 2 pensule pentru farduri de ochi

Bourjois Rouge Edition Velvet ruj mat

Este un ruj cu pigmentare intensă, are o textură cremoasa foarte plăcută, efectul este mat. Dacă se aplică cu 2 minute înainte un balsam de buze hrănitor și, înainte de aplicarea rujului, se îndepărtează excesul de balsam, nu mai există senzația de uscare a buzelor. Un produs foarte bun, cu un raport calitate/preș foarte bun.

Pentru machiajul buzelor, Rujul Bourjois Rouge Edition Velvet accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară. Buzele arată pline și sănătoase, are rezistență de lungă durată, este ușor de aplicat și are un efect satinat.

Rujul este mat și aș putea spune că nu sunt chiar preferatele mele pentru că usucă buzele, dar dacă se aplică un balsam de buze hrănitor înainte de aplicarea rujului,  nu mai există senzația de uscare a buzelor. Este un produs foarte bun, cu un raport calitate-preț bun. Nuanțele sunt frumoase, găsiți și nuanțe în culorile toamnei.Dragilor, vă reamintesc că Notino are săptămânal promoții foarte atrăgătoare, intrați pe site și vă veți convinge!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *