5 remedii pentru frumuseţea ta în perioada verii

,

Bottega_verde

Zilele petrecute la marginea mării, rochiile vaporoase, plimbările lungi pe plajă sunt lucrurile care te fac cu adevărat să iubeşti vara şi îţi distrag atât de mult atenţia de la toate celelalte probleme care îţi ameninţă frumuseţea naturală.

Problemele de frumuseţe pot fi provocate de clorul din piscină care îţi afectează părul sau timpul prea lung petrecut în bătaia razelor de soare. Din fericire, toate acestea sunt uşor de rezolvat. Andreea Haș, make-up artist BottegaVerde.ro îţi prezintă un mic ghid de supravieţuire pentru a trece cu brio peste sezonul estival:

  1. Arsurile provocate de soare

Cu siguranţă vei simţi nevoia să faci imediat un dus rece, pielea ta fiind foarte înfierbântată, însă primul lucru pe care ar trebui să îl faci este să îţi hidratezi foarte bine pielea. Soarele puternic elimină toată apa din organism, iar pielea devine foarte uscată şi aspră.

Când suntem expuşi la soare, pentru un bronz uniform şi sănătos folosirea protecţiei solare este la fel de importantă ca şi îngrijirea după plajă. Produsele noastre, pentru după plajă, răcoresc şi hidratează, iar pielea expusă la soare redevine catifelată şi elastică” , declară Andreea Has.

Foloseşte un unt de corp cu hidratare intensă, după plajă, cu ulei de nuci braziliene şi maracuja, fiind un produs destinat aplicării după plajă, pentru calmarea şi regenerarea pielii înroşite, supraexpuse la soare. Complexul de ingrediente din formulă conferă produsului un puternic efect regenerant şi intensiv hidratant. Pielea devine suplă şi catifelată. Se aplică după duș prin masaj uşor pe tot corpul, după fiecare expunere la soare.

20184964_1945004212379593_1133010585978404864_n

Produsele după plajă Bottega Verde oferă mai mult decât protecţia pielii expuse la soare, constituie adevărate tratamente autentice, de hidratare, hrănire şi catifelare a pielii, conferind pielii strălucirea naturală şi sănătoasă, chiar şi după bronzare.

2. Tălpile uscate

Este minunat să îţi simţi picioarele libere, însă chiar şi purtatul sandalelor şi papucilor pe timp îndelungat poate avea efecte negative. Pielea călcâielor devine foarte tare şi uscată, însă această problema se poate remedia rapid dacă foloseşti o cremă hidratantă specială.

Picioare Sănătoase – crema de picioare intens hidratantă cu acid salicilic este soluţia eficientă pentru a reduce şi a înmuia pielea îngroşată de pe tălpi într-un timp scurt. Formula cu acid salicilic, care prin activitatea sa exfoliantă îmbunătăţeşte pielea aspră şi îngroşată. Textura plăcută şi prospeţimea parfumului de mentă îl face să fie produsul ideal pentru obţinerea rapidă a unor picioare netede şi fine.

 3. Părul rebel

Soarele poate dăuna la fel de mult şi părului, care devine uscat şi se degradează. De aceea, obişnuieşte-te că în fiecare vara să investeşti în produse de îngrijire a părului cu SPF cât mai ridicat. Iată câteva opţiuni: protecţie solară – crema balsam pentru luminozitate, cu ulei din nuca de cocoş şi extract de lime, protecţie solară – şampon mătăsos şi de protecţie, cu proteine de grâu şi filtru uv sau protecţie solară – ser pentru definirea părului, cu lapte de cocos şi extract de lime.

protectie-solara-sampon-matasos-si-de-protectie-cu-proteine-de-grau-si-filtru-uv-130493-130493-992

Ieşind afară, în soare, fără a folosi protecţie UV, rişti să estompezi culoarea părului din cauza oxidării, a lipsei de umiditate şi a stresului general. Curând vei observă că părul începe să se usuce şi să devină deshidratat, iar pe termen lung poate îmbătrâni chiar prematur ”, explică Andreea Haș.

protectie-solara-masca-regeneratoare-pentru-par-cu-unt-de-shea-si-proteine-de-grau-106816-106816-991

  1. Clorul care afectează părul

Petrecând multe zile la piscină, îţi asumi riscul pentru o fragilitate crescută a părului. Pentru a închide cuticulele părului şi a absoarbe mai puţin clor, dar şi pentru a minimaliza pericolul, este indicat să îţi clăteşti părul înainte să intri în apă. În momentul în care ajungi acasă, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îţi speli imediat părul şi să foloseşti o masca pentru regenerare pentru a-i reda strălucirea şi rezistenţa.

Ai nevoie de un şampon care să protejeze părul agresat de factorii de mediu, să îl hrănească şi să repare firul de par. Cu ajutorul filtrelor foto protectoare ce absorb razele UV şi previn deteriorarea fibrei părului, şamponul Protecţie Solară – şampon mătăsos şi de protecţie, cu proteine de grâu şi filtru UV este o alegere excelentă pentru vară, având grijă să menţină culoarea strălucitoare a şuviţelor tale pentru timp îndelungat” , precizează Andreea.

protectie-solara-crema-balsam-pentru-luminozitate-cu-ulei-din-nuca-de-cocos-si-extract-de-lime-142477-142477-948

Specialiştii BottegaVerde.ro îţi recomandă să foloseşti Protecţie Solară – mască regeneratoare pentru par, cu unt de shea şi proteine de grâu. Este un produs care regenerează în profunzime firele de par, redându-le aspectul natural şi sănătos. Aplic-o pe părul stors cu prosopul, masează părul de la vârfuri spre calotă, lasă-o să acţioneze pentru cinci minute şi clăteşte.

  1. Acneea de pe faţă şi corp

Transpiraţia şi excesul de sebum creează mediul ideal pentru acnee şi o poate irita, aşa că duşul este indicat ori de câte ori ai ocazia. Alege un gel de dus care tratează special această problemă, în special dacă ai coşuri inflamate. De asemenea, ca să reduci transpiraţia este recomandat să porţi haine din bumbac şi nu din materiale sintetice! Optează pentru un gel de duș care să te ajute în tratarea acneei. Ceai verde – gel de duș energizant cu ceai verde.

ceai-verde-gel-de-dus-energizant-cu-ceai-verde-1264560-126456-27

Foloseşte o cremă bună cu factor de protecţie solară. Bronzul excesiv nu este sănătos pentru tenul acneic. Achiziţionează-ţi neapărat o loţiune cu SPF şi evită expunerea îndelungată la soare! Este important să alegi o crema cu minim SPF 30. Alege protecţie solară – crema de faţă împotriva petelor şi a îmbătrânirii, cu extract de ulei de argan şi pluridefence – protecţie înaltă spf 30.

protectie-solara-unt-de-corp-cu-hidratare-intensa-dupa-plaja-cu-ulei-de-nuci-braziliene-si-maracuja-149059-149059-1812

Produsele de îngrijire a corpului de la BottegaVerde.ro hidratează cu delicateţe pielea expusă razelor soarelui, stimulând bronzul frumos şi sănătos, evidențând frumuseţea şi strălucirea pielii. BottegaVerde.ro deţine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten şi pentru fiecare element al corpului, astfel încât pielea să fie protejată şi îngrijită, iar problemele tale să îşi găsească rezolvarea.

Pentru o îngrijire deplină şi o santatate a corpului, alege produsele naturale de la Bottega Verde!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *