Lansarea Daligramme Collection, exclusiv la Elyseé

Salvador_Dali

Elysée a lansat, in premiera si în exclusivitate, in Romania, colectia DALIGRAMME, ce apartine casei DALI HAUTE PARFUMERIE,  in cadrul unui eveniment VIP de exceptie.

In prezenta domnului Jean-Pierre Grivory (Director General Confiluxe), VIP-uri, vedete, jurnalisti, bloggeri de top si key-people au dat curs invitatiei, lasandu-se sedusi de atmosfera rafinata tipica universului Elysée, unde au testat parfumurile celor trei colectii exclusiviste semnate Salvador Dali. 

Un artist de exceptie, Salvador Dalí a realizat de-a lungul vietii peste 1500 de picturi, pe langa ilustratii de carti, litografii, decoruri si costume de teatru, desene, zeci de sculpturi si multe alte proiecte, inclusiv un film scurt de animatie pentru Disney. Un artist extraordinar care a fost interpretat de un mare Maestru Parfumier, in colectii pretioase care se gasesc in exclusivitate in magazinele .

JEWELS Collection

Unind arta si lumea parfumeriei, colectia Jewels alcatuita din 5 parfumuri de exceptie este inspirata de bijuteriile create de Salvador Dali, reprezentand perfect geniul artistului. Imprumutand cateva embleme din iconografia Marelui Maestru, precum ochiul, fluturele, pocalul, mana si ceasul, flacoanele exceptionale te transpun fara echivoc in universul suprarealist Dali.

Parfumurile incapsulate in aceste flacoane rare sunt create si intrepretate de marele maestru parfumier Alberto Morillas: Regard Scintillant de Mille Beautés, Voyage Onirique du Papillon de Vie, Calice de la Séduction Eternelle, Mélodie du Cygne de la Main, Fluidité du Temps Imaginaire.

Despre aceste parfumuri minunate am scris aici.

Dupa ce le-am incercat, pot spune ca cel mai mult imi place Calice de la Séduction Eternelle.

DALIGRAMME Collection

In 1929, Dalí o cunoaste pe Elena Dmitrievna Diakonova, o imigranta din Rusia, cu 10 ani mai in varsta decat el. Cunoscuta sub numele ”Gala”, Diakonova este muza si inspiratia lui Dalí, si, in 1934 ii devine sotie. Va aparea pretutindeni in opera artistului.

Gala si Salvador Dali au trait o iubire aparte, devenind unul dintre cel mai extravagant cuplu. Aceasta colectie de parfumuri rare este inspirata de Daligrams, un alfbet secret al celor doi indragostiti creat de catre Salvador Dali si dedicat Galei, simbolizand iubirea lor simbiotica.

Imaginate si create de catre patru talentate parfumiere : Mathilde Bijaoui, Amelie Burgeois, Alexandra Carlin, Veronique Nyberg – parfumurile sunt comparate cu cinci mesaje secrete din partea lui Dali catre Gala : Ma Muse, Ma Flamme, Ma Vie, Ma Reine, Ma Force.

Flacoanele rectangulare, decorate cu litere Daligrame, obiecte ale viselor si placerii, ascund esente divine, create doar din cele mai pretioase ingrediente.

Salvador Dali, o poveste de dragoste care va deveni iconică pentru pasiunile din secolul XXI și va deveni acum punctul de lansare pentru un nou parfum legendar: DALIGRAMME Collection.

Ca toate creatiile DALI HAUTE PARFUMERIE, ne putem sa nu ne indragostim de cocktaiurile puternice de arome si parfumuri si de povestile fabuloase din spatele tuturor acestor parfumuri destinate sa cucereasca imaginatia celor care cred ca Salvador Dali odata a trait si a visat.

Iata povestirile din spatele tuturor acestor parfumuri, pe care le-au imaginat creatorii noii colectii DALIGRAMME:

Ma Flamme

Inca de la intalnirea lor si pana la sfarsitul vietii lor, Dali si Gala au devenit inseparabili, ca un intreg. Acest simbol D in G isi exprima intalnirea electrizanta si pasiunea nebuna care i-au legat pe cei doi pentru o viata intreaga. De asemenea, simbolizeaza cat de seducatoare a fost Gala.
Parfumul Ma Flamme este un intreg univers de senzualitate. Un parfum care se ofera celui pe care il iubesti intr-un mod pasional, exclusiv si carnal.
Ma Muse

Anul 1929 a fost cel al dragostei la prima vedere intre artist si Gala. Dali si-a gasit “muza suprarealista” care ii va deveni sursa de inspiratie a vietii si muncii lui. Ea apare in centrul muncii sale, venerata, celestiala, precum o legenda vie si icon non-conformist.
Ma Muse exprima gratia, perfectiunea si frumusetea persoanei iubite. Un parfum efemer, care ne invita sa visam, sa ne imaginam si sa cream.


Ma vie

Tripticul exprima comuniunea dintre spirit, trup si suflet. Simbolizeaza comuniunea totala si exclusiva dintre Dali si Gala. Pe scurt, s-au inteles unul pe celalalt, uniti in acelasi paradox, aceeasi viata, acelasi univers.
Acest parfum exprima relatia profunda, neintrerupta, dar complexa dintre Dali si Gala. Vorbeste despre paradoxuri care imbina seductia si increderea, consecventa si dorinta.


Ma Force

Acest parfum evoca puterea triumfanta a creatiei si a dragostei. Un parfum complex, multifatetat, in acelasi timp rotund si intens, tonic si invaluitor. Un parfum suprinzator, seducator si fermecator care nu poate decat sa capteze atentia.

Ma Reine

Puterea suveranului – Acest simbol este despre Gala, o femeie foarte capabila, avand puterea deplina asupra lui Dali. Ea l-a inspirat si tot ea a luat deciziile si si-au organizat viata . Il proteja pe Dali si il calauzea. Ea este atat piatra de temelie a casei lor, cat si managerul sau artistic. Dali a admirat-o si a venerat-o ca pe o regina.
Ma Reine este un parfum ostentativ. Exprima gloria si puterea. Este un parfum regal, absolut, fara compromisuri, al iubitii neconditionate.

Daligramme_Ma_Reine

FABULOUS Collection

Salvador Dali a fost intotdeauna fascinat de Marea Mediterana, centrul de inspiratie al multora dintre picturile sale. India si Grecia antica reprezinta de asemenea surse de inspiratie pentru marele artist.

Colectia Fabulous este o invitatie intr-o calatorie fascinanta printre senzatii olfactive si peisaje care iti taie respiratia: Marudhaï, Korynthia, Srinagar, Mandawa, Bukhara.

Cinci parfumuri imaginate de celebri parfumieri-creatori, Michele Almairac si Raphael Haury, care au intepretat intr-un mod ingenios aceste zile de vis, captand esente care te vrajesc, in flacoane suprarealiste nascute din picturile lui Salvador Dali.

Colectiile pretioase, imaginate si inspirate din creatiile acestui artist inegalabil al istoriei artei moderne, Salvador Dali, se gasesc in exclusivitate in magazinele Elysee:

Elyseé Gallery – Calea Victoriei, 39

Elyseé  Marriott – Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 (incinta Hotel Marriott).

și online pe: elysee.eu.com.

Dupa ce v-am prezentat cele trei colectii parfumate Salvador DALI, sper ca v-am starnit interesul de a le cunoaste mai bine. Care este preferatul vostru?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *