Demachiere delicată de la NIVEA, pentru orice tip de ten

NIVEA vizual mood

Transformă misiunea imposibilă a demachierii într-una posibilă şi extrem de rapidă cu Apa micelară delicată 3în1 de la NIVEA! Nu doar că îndepărtează machiajul de peste zi în doar câteva minute, ci îţi lasă tenul proaspăt şi hidratat!

Încă ţi se întâmplă să sari peste pasul esenţial către un ten frumos? Da, ştim, e mai simplu să îţi aşterni capul direct pe pernă seara, atunci când oboseala îşi spune cuvântul, însă nu este şi sănătos pentru frumuseţea tenului tău.

Descoperă cele două formule inovatoare de la NIVEA şi află care ţi se potriveşte!

Încearcă NIVEA Apa micelară delicată 3în1 pentru toate tipurile de ten cu o formulă de îngrijire extrem de eficientă, cu dexpantenol şi ulei din sâmburi de struguri, ce îndepărtează rapid machiajul tenului, chiar şi pe cel din zona ochilor, hidratând dintr-o singură mişcare.

NIVEA Apa Micelara Delicata 3in1 pentru toate tipurile de tenNOU! Dacă tenul tău este uscat, NIVEA are soluția potrivită! Printr-o atingere delicată, NIVEA Apă micelară calmantă 3în1 cu ulei natural de migdale curăţă eficient, dar blând și în profunzime machiajul tenului și al zonei ochilor, iar tu te vei bucura de hidratare şi catifelare, cât ai zice #operaţiuneademachierea!

NIVEA Apa micelara calmanta 3in1 pentru ten uscat

Datorită tehnologiei micelelor, nu va fi nevoie să îţi clăteşti tenul după folosirea produsului.

Preţ recomandat: 18.92 lei, fiecare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *