Descoperă beneficiile naturii cu noile produse G&H de la Amway

G&H Brand Ingredients and Products

Amway a lansat nouă gamă inspirată din natură, G&H, abrevierea din limba engleză pentru abordarea delicată (Gentle) și sănătoasă (Healthy), în privința îngrijirii corporale, o linie de produse adecvată pentru întreaga familie, inclusiv pentru copiii de minim 3 ani.

Pielea este cel mai mare organ al corpului și cea mai mare barieră care ne protejează de factorii nocivi ai mediului în care trăim. Acesta este unul dintre motivele pentru care merită să fie tratată cu o grijă specială.

G&H folosește ingrediente naturale, benefice pentru piele, care sunt atent cultivate și amestecate de experții Amway, pentru a crea formule unice, nutritive, care mențin aspectul natural al pielii.

Gama G&H Amway

Adesea ne concentrăm atenția mai mult pe îngrijirea feței, deoarece ne ajută să formăm o primă impresie, dar și cealaltă parte de 95% a pielii noastre necesită îngrijire și atenție. Ca și în cazul feței, atunci când pielea corpului nostru nu este îngrijită, arată nesănătos și mai bătrână decât este în realitate. Din cauza factorilor externi, pielea corpului are adesea un aspect uscat, incomfortabil și deloc proaspăt. Amway are soluția: G&H vine cu trei categorii de produse care hidratatază, reîmprospătează și protejeză pielea pe durata întregii zile”, a declarat Michelle A. D’Allaird, Amway Artistry Master Skin Health Educator.

Pentru a menține aspectul plăcut al pielii tale și pentru ca tu și familia ta să vă simți sănătoși și fericiți în fiecare zi, Amway vă oferă noua generație de produse de îngrijire și hidratare a pielii – G&H NOURISH+™, G&H REFRESH+™ și G&H PROTECT+™.

Prezentarea noii game G&H cu cele trei categorii de produse a fost susținută de Mona Constantinescu, trainer Amway.

Prezentare Gama G&H Amway

Noua colecție G&H conține formule fără sulfați și cu pH echilibrat, este delicată pentru piele și, în plus, poate fi folosită pentru copiii cu vârsta de minimum 3 ani.

Ambalajul este inspirat de natură și este 100% reciclabil.

Fiecare colecție este creată cu propriul amestec de ingrediente naturale.

Colecțiile G&H 

G&H NOURISH+ –  hrănește și hidratatează pielea

Linia G&H NOURISH+ include gel de duș, loțiune de corp, săpun și cremă de mâini.

G&H REFRESH

Include formule emoliente cu miere din floare de portocal, unt de shea și ulei din semințe de dovleac, care hrănesc și hidratează pielea.

  • Floare de portocal – cu efect de hidratare și catifelare ale epidermei.
  • Unt de shea – vă hrănește epiderma, datorită conținutului de vitamine A, E și F.
  • Ulei din semințe de dovleac – are rol antioxidant și protejează pielea împotriva factorilor dăunători din mediul înconjurător.

Gelul de duș G&H  face pielea catifelată şi fină, iar spuma bogată o curăță delicat. Formula versatilă a produsului îi permite să acționeze și să fie folosit atât ca un gel de duș, cât și ca un șampon, săpun lichid și spumă de baie. Acest gel de duș este un produs testat dermatologic, cu PH neutru, potrivit pentru utilizare zilnică.

Loțiunea hidratantă G&H  cu proprietăţi  calmante are o formulă uşoară şi delicată care hidratează şi protejează epiderma. Pielea devine îngrijită, catifelată şi fină, se absoarbe repede în piele şi nu conferă un aspect gras pielii. Acest produs se folosește zilnic după duș.

Săpunul G&H este foarte gentil cu epiderma. Este ideal pentru pielea uscată şi poate fi utilizat pe faţă sau pe corp, conferind o senzație plăcută de prospețime. Testat dermatologic şi alergologic.

G&H REFRESH+ calmează pielea uscată

G&H Refresh Ingredients and Products

Linia G&H REFRESH+ include gel de duș și cremă de corp.

Formulele echilibrate pe bază de aloe, extract din semințe de struguri și extract de ceai verde, ajută la revigorarea și hidratarea epidermei.

  • Aloe – ajută la calmarea epidermei datorită proprietăților sale răcoritoare și hidratante.
  • Extract din semințe de struguri – este un antioxidant puternic, cu proprietăți ‎‎‎‎‎de calmare, ajutând la protejarea și la revigorarea pielii.
  • Extract de ceai verde – care ajută la protejarea epidermei împotriva agresiunilor mediului înconjurător și energizează pielea.

G&H PROTECT+ protecție naturală pentru pielea ta

G&H Protect

Linia G&H PROTECT+ include săpun concentrat pentru mâini, săpun solid, deodorant și antiperspirant roll-oN și deo spray.

Formulele cu extract de ceai alb, minerale naturale și extract de afine previn uscarea pielii, o protejează de impurități și îi oferă un aspect mai sănătos.

  • Extract de ceai alb, care ajută la fortificarea pielii și protejează împotriva agresiunilor mediului înconjurător.
  • Minerale naturale, care ajută la protejarea și regenerarea epidermei.
  • Extract de afine, bogat în vitamina C și antioxidanți, care ajută la atenuarea efectelor nocive ale agresiunilor din mediul înconjurător.

G&H Protect_Soap_Saver

Ca o noutate, săpunul solid are un loc, o adâncitură pentru restul de la săpunul utilizat anterior. Good idea!

Ajută-ți familia să se bucure de o piele cu un aspect natural și sănătos și oferă-i tot ce este mai bun din natură, cu noua gamă G&H, oferită exclusiv de Amway!

Vă recomand produsele Amway G&H pentru că sunt potrivite pentru toată lumea, de la copiii de 3 ani până la persoanele în vârstă, sunt produse autentice și sigure pentru a fi folosit de oricine.

Produsele din gama G&H sunt disponibile, exclusiv, prin intermediul distribuitorilor independenți Amway.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *