Hidratare cu Dove Nourishing Care & Oil cu ulei de argan

gama-dove-nourishing-care-oil

Începe-ți ritualul zilnic de frumusețe cu experiența senzorială unică oferită de noua gamă Dove Nourishing Care & Oil, special creată pentru îngrijirea pielii uscate.

Infuzate cu ulei de argan din Maroc, produsele Dove Nourishing Care & Oil curăță delicat și contribuie la refacerea şi fortifierea barierei de protecţie a pielii, chiar din timpul dușului. Recunoscut pentru beneficiile multiple pe care le are asupra pielii, uleiul de argan conține antioxidanți, vitamina E și acizi grași esențiali pentru o piele intens hidratată.

Gama Dove Nourishing Care & Oil îți răsfață simțurile cu parfumul rafinat cu arome orientale dezvoltat în colaborare cu Ann Gottlieb, expert parfumier şi consultant al celor mai respectate case de parfumuri din întreaga lume.

ulei-de-dus-dove-nourishing-care_vizual

Hidratează-ți și protejează-ți pielea uscată chiar în timpul dușului cu gelul de duș Dove Nourishing Care & Oil, săpunul-cremă Dove Cream Oil sau uleiul de duș Dove Nourishing Care.

  • Gelul de duș Dove Nourishing Care & Oil conține ulei de argan din Maroc ce hrănește pielea în profunzime lăsând-o mai fină și mai catifelată, chiar după primul duș. În plus, pielea este învăluită de un parfum sofisticat cu note orientale.
  • Săpunul-cremă Dove Cream Oil, cu ¼ cremă hidratantă și ulei de argan din Maroc, curăță delicat, îngrijește pielea și o protejează împotriva deshidratării, lăsând-o fină și catifelată.
  • Uleiul de duș Dove Nourishing Care, infuzat cu ulei de argan din Maroc, se transformă într-o spumă delicată ce curăță și hrănește pielea în timpul dușului, protejând-o împotriva deshidratării datorită conținutului cu peste 55% uleiuri hrănitoare. 24 ore de hidratare pentru pielea uscată. Dovedit clinic.

instructiuni-de-utilizare-ulei-de-dus-dove-nourishing-care

De la piele uscată la piele intens hidratată și catifelată în câțiva pași simpli:

Uleiul de duș se distribuie uniform pe toată suprafața pielii cu palmele sau cu ajutorul unui burete, în funcție de preferință. La contactul cu apa, acesta se transformă într-o spumă delicată cu care se masează ușor toată suprafața corpului și apoi se clătește cu apă caldă.

Tu ai folosit gama Dove Nourishing Care & Oil?

 

1 Comment


  1. // Reply

    Imi place acest produs , dar nu se mai gaseste in comert !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *