Descoperă gamele de hairstyling de la NIVEA cu ulei de macadamia

lookbook-07

Este timpul să spui “Adio!” părului uscat și coafurilor sofisticate, bucurându-te de volum dublu și îngrijire în același timp!

Cum look-ul natural este noua tendință în hairstyling, NIVEA revoluționează întreg portofoliul de styling și introduce o formulă hrănitoare, îmbogățită cu ulei de macadamia, ce previne uscarea firului de păr.

Toamna aceasta, look-ul natural al părului este în tendințe. Experimentează coafuri simple, ce se adaptează usor tipului tău de păr, fără prea mult efort, folosind gamele de styling din portofoliul NIVEA îmbogățite cu ulei de macadamia pentru a evita uscarea părului. Dacă dorești să oferi mai mult volum, încearcă spuma NIVEA Volume Care ce nu încarcă părul și îi asigură volum de la rădăcină. Pentru un look mai voluminos, usucă-ți părul ţinând capul în jos. De asemenea, pentru un finish lejer și susținere de lungă durată, poți aplica spray-ul din aceeași gamă“, ne recomandă Sally Brooks, stilistul internaţional NIVEA.

Dacă până acum erai nevoită să alegi între volum și îngrijire, trebuie să știi că gama de hairstyling NIVEA Volume Care cu ulei de macadamia nu usucă și nu încarcă părul, oferind volum dublu și îngrijire pentru ca tu să simți frumusețea unui păr sănătos.

gama-nivea-volume-care

Preț recomandat NIVEA Volume Care spumă pentru păr: 15.01 RON (150 ml)

Preț recomandat NIVEA Volume Care fixativ pentru păr: 15.01 RON (250 ml)

Indiferent dacă vei opta pentru bucle wavy, coafuri de seară sau cocuri neglijente cu jumătate din păr, volumul și fixarea puternică te vor însoți pe durata întregii zile.

Încearcă una dintre cele mai populare coafuri ale acestui an perfectă pentru orice ocazie!

Pasul 1: După ce ai aplicat spuma pentru volum NIVEA Volume Care, usucă-ți părul şi piaptănă-l.

lookbook-01

Pasul 2: Secționează părul din spatele urechilor în creştetul capului și prinde-l într-o coadă de cal simplă cu ajutorul unui elastic, făcând o buclă fără a trage părul complet.

lookbook-03

Pasul 3: Ia părul din coadă şi răsuceşte-l uşor în jurul bazei pentru a crea un coc aparent nefinisat.

lookbook-04

Pașii 4 & 5: Fixează-l cu ajutorul unor agrafe pentru a-l face cât mai lejer sau cât de strâns îţi place. Umflă puţin restul părului. Eventual, poți scoate câteva șuvițe rebele în exterior şi periază vârfurile.

lookbook-02

Indiferent de coafura aleasă, bucură-te de un păr plin de volum cu noua gamă de hairstyling NIVEA Volume Care!

lookbook-06

Bucură-te de un păr îngrijit și aliniază-te tendințelor toamnă – iarnă!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *