Descoperă noile perspective cu Hugo Boss Reversed

Parfumul Hugo Boss Hugo Reversed este cât se poate de modern, cu o carismă inconfundabilă și perfect pentru a-ți atinge toate obiectivele. Obiceiuri inversate. Îmbrățișați neașteptatul. Dati rutina peste cap. HUGO prezinta Rversed, antidotul față de previzibilitate. Provocând să vă exprimați și să vă asumați riscuri, HUGO vă invită să descoperiți mai multe. Să înțelegeți că nu există o foaie de parcurs pentru viață. Deci, fă ce vrei să faci. Astăzi!

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.  Într-un nou film digital stabilit în coloana sonoră a muzicii franceze de muzică electronică franceză JUSTICE, HUGO Reversed reprezintă posibilitățile deschise pentru tine când te hotărăști să dai lucrurilor o alta directie.

Pentru a directiona viața asa cum iti doresti. Fie că e vorba de aptitudinile unui DJ sau de miscari in parcul de skateing. Descoperind un talent ascuns. Luând o nouă pasiune. Pentru că nu vă veți aminti când ați spus “nu mulțumesc” unei invitații interesante.

Sau ați decis să faceți același lucru pe care îl faceți întotdeauna. Dar vă veți aminti de vremurile când ați spus “da”, când ați întâlnit oameni noi, ați descoperit noi posibilități și ați avut amintiri de neuitat. Este timpul să mergeți în afara zonei de confort. Pentru a vă defini viața prin propriile reguli. Pentru tine, singur. .

Noul parfum HUGO Reversed vă încurajează să priviti lucrurile cu susul în jos, inversarea aromei clasice Hugo cu cea proaspata si energica a Hugo Reversed, este un parfum aromatic pentru fiecare zi.

Note de Varf

Bergamota de Calabria, Grapefruit

Note de Mijloc

Rozmarin

Note de Baza

Vetiver de Haiti

HUGO Revesed se deschide cu o explozie de energizante Bergamota de Calabria care aprinde vigilenta, in timp ce Grapefruitul zemos ofera o energie răcoritoare care te provoacă să-ți consumi ziua într-o maniera diferita.

Inima parfumului de lemn scufundat in grapfruit – combinat cu esența de Rosmarin pentru a vă încuraja să indrazniti. La bază, răcoritorul Vetiver Haitian conduce masculinitatea urbană a parfumului. Reprezentând posibilitățile disponibile, acesta vă inspiră și vă pune la dispoziție încrederea de care aveți nevoie pentru a merge mai departe.Ambalajul HUGO Reversed este realizat cu un design minimalist elegant, iconic – se mentine de 20 de ani – și împărtășește același logo inversat cu colecțiile de modă. Acesta reflectă indicii asupra stilului urban din hainele lui HUGO, servesc de asemenea ca un memento estetic: îmbrățișează necunoscutul.

Este timpul sa va schimbati perspectiva. Ce mai asteptati?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *