Descoperă universul Douglas Essential!

18301053_1582752005090675_1964361629324006736_n

Douglas Essential este noua linie de produse de ingrijire, cu ingrediente naturale si rezultate dovedite, ce ofera o frumusete adaptata fiecarui tip de piele!

Destinate ingrijirii faciale si corporale de baza, ofera solutii individualizate pentru orice tip de piele.

Cu formule inteligente, formate multiple, ingrediente naturale si eficienta in rezultate, produsele Douglas Essential sunt testate clinic.

Din ce in ce mai mult, prefer produse ce contin substantele naturale care nu au fost prelucrate din punct de vedere chimic, sau au fost prelucrate intr-o foarte mica masura. Ele nu contin adaosuri de chimicale sau ingrediente sintetice, si din acest motiv sunt blande pentru piele si in acelasi timp si eficiente, fara a avea efecte secundare notabile. Cosmeticele naturale sunt biodegradabile, lipsite de toxicitate imediata sau cumulativa si nu dauneaza mediului inconjurator

La baza formulelor Douglas Essential stau cateva principia fundamentale:

  • sunt produse destinate tuturor tipurilor de piele
  • rezultatele ingredientilor active sunt verificate stiintific
  • produsele sunt fabricate in Europa
  • nu contin ingredient nocive
  • mixul de texture, ingredient si parfum este delicat, non-irritant si sigur
  • nu sunt testate pe animale

Lapte de corp hidratant sub duș

Această formulă poate fi utilizată sub duș pentru a hidrata pielea imediat după spălare. Textura sa catifelată și fină este plăcut și ușor de folosit. Pielea rămâne suplă și fină imediat după ce ieși de sub duș. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, testat dermatologic si fără parabeni.

Mod de utilizare

Utilizați gelul dvs. obișnuit de duș și clătiți. Aplicați laptele de corp pe pielea umedă, în timp ce încă vă aflați sub duș. Clătiți cu apă, apoi uscați-vă. Vă rugăm să clătiți vana sau cabina de duș bine, pentru a evita alunecarea.

Douglas _Essential_In-Shower Body Milk

Pret: 33 lei

 Scrub de exfoliere ușoară

Textura sa lejeră, cremoasă, exfoliază tenul, îndepărtând impuritățile și celulele de piele moartă: textura pielii este redefinită, iar tenul își recâștigă strălucirea. Potrivit pentru toate tipurile de ten, testat dermatologic și oftalmologic. Fără parabeni.

Mod de utilizare

Aplicați de 2 – 3 ori săptămânal pe fața umedă, cu o mișcare ușoară de masaj. Clătiți cu apă din abundență. Evitați conturul ochilor.

Gentle Exfloating Scrub_Douglas_Essential

Pret: 39 lei

Gel micelar demachiant

Această textură lejeră, sub formă de jeleu, aduce instant un plus de prospețime tenului fără să lase în urmă senzația de piele tensionată sau prea grasă. Tenul este curățat în profunzime, iar impuritățile sunt îndepărtate.

Mod de utilizare

Aplicați atât dimineața cât și seara, pe față și ochi, folosind un tampon de vată sau vârful degetelor. Ștergeți ușor.

Makeup Remover Micellar Gel_Douglas_essential

Pret: 45 lei

Toate produsele Douglas Essential le puteți descoperi în magazinele Douglas și online aici!

Care este preferatul tău?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *