Dinner with friends la Gram Bistro

,

Gram-Bistro-Luminita-Iliescu

Săptămâna trecută am descoperit un loc absolut desirabil pentru luat masa în oraş. Jurnaliști, bloggeri și oameni de opinie și-au dat întâlnire la o cina organizată de MPR (agenția de comunicare), la Gram Bistro din Piața Victoriei (Bulevardul Nicolae Titulescu 4-8), pentru a degusta o parte din preparatele savuroase și atent selecționate, disponibile in meniul localului.

Gram-Bistro

Într-o atmosferă relaxantă, invitații s-au bucurat de preparatele culinare și oferta largă de cocktail-uri și alte băuturi artizanale, și au aflat detalii interesante despre conceptul și designul urban al localului.

De asemenea, au încercat în premiera o parte din preparatele care vor intra în meniul noului sezon. Unul dintre cele mai spectaculoase preparate din noul meniu este desertul cu măr copt în Amaretto umplut cu nuci, stafide și fructe uscate, alături de înghețată de vanilie.

Gram-Bistro

Printre felurile servite la eveniment s-au mai regăsit:

brie în crustă panko cu piuree de roșii uscate și dulceața de ceapă caramelizată

Gram-Bistro

mix de bruschete cu: gucamole, creveți și lime; brânză de capră, mousse de sfeclă roșie, fistic (meniu nou); avocado, roșii cherry, roșii uscate și muguri de pin

salată cu rața confiată și dressing de miere cu portocală (meniu nou)

Gram-Bistro

salată chevre chaud cu cartofi dulci, sfeclă roșie și nuci

Gram-Bistro

ton în crustă de susan alb și negru cu alge wakame și sos de homar

file de somon cu linte verde și sos de salota

Gram-Bistro

piept de pui marinat în casa în arome orientale alături de orez sălbatic, stafide și roșii uscate și sos din pulbere de catină

Fanii dulciurilor s-au bucurat de prospețimea cheesecake-ului cu sos de fructe de padure alături de mar copt in Amaretto, umplut cu nuci, stafide si fructe uscate, alături de înghețată de vanilie (meniu nou).

Poziționat în zona de centru a Bucureștiului, Gram Bistro este decorat într-un stil minimalist, urban, în care accentele de metal și lemn se completează perfect cu priveliștea amplă oferită de pereții din sticlă.

Gram-Bistro

Locația este ideală pentru întâlniri de afaceri și prânzuri rapide, cât și after-work drinks, cine și petreceri cu prietenii.

Gram-Bistro

Bucătaria modernă și cosmopolită este pusă în evidență prin ingredientele fine, atenția la detalii și pasiunea în a încerca noi rețete și arome “epicurioase”. Și pentru că mâncarea gustoasă trebuie să fie și sănătoasă, produsele sunt alese cu grijă, iar preparatele sunt pregătite în casă.

În zona de bar, vă așteaptă clasicele limonade în combinații inedite, un pahar de vin bun, o bere artizanală sau un cocktail făcut așa cum vă place.

Gram Bistro aduce o alternativă originală a clasicului “ieșit în oraș” și  reprezintă una dintre cele mai complete opțiuni în peisajul culinar bucureștean.

Deși locuiesc în zonă, nu am intrat să degust vreun fel la Gram Bistro, gândindu-mă că fiind într-o zonă de corporate nu aș avea intimitatea pe care îmi place s-o găsesc atunci când iau masa, o cafea, un suc sau o gustare cu cineva. Dar mi-a plăcut mult și atmosfera, și meniul, așa că voi reveni cât de curând!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *