Dispozitive pentru rutina tenului

Îngrijirea pielii este un ritual sacru pentru majoritatea femeilor. Indiferent de anotimp, vârstă sau mediu, pielea are nevoie de permanentă hidratare și îngrijire. Dacă vă doriți o rutină de îngrijire corectă a tenului, pentru a aplica în mod corect anumite produse cu ingrediente active, este important să știți cu exactitate ce tip de ten aveți, iar ca să obțineți rezultatele dorite mai ușor, puteți folosi aparate speciale de îngrijire a tenului.

Vă propun câteva gadeg-uri pe care le găsiți pe notino.ro:

Un ritual de frumusețe de care vă aveți îndrăgosti, pur și simplu

Puteți încerca rola de masaj Revolution Skincare Roller Rose Quartz și veți înțelege imediat de ce atâtea femei nu se pot lipsi de acesta. Masajul blând stimulează fluxul sanguin facial și intensifică efectele cremei hidratante preferate.

Rola de masaj pentru masajul tenului stimulează fluxul sanguin și favorizează absorbția substanțelor active din seruri și din măști. Poate fi folosit pe față, pe gât și pe decolteu.

Este fabricat din cuarț roz, care are efect calmant asupra tenului și are un design deosebit de elegant.

Mai întâi, trebuie să aplicați pe față un ser, un ulei sau altă cremă de îngrijire hidratantă. Apoi, glisați ruloul pe piele, întotdeauna în sus. Apăsați doar atât cât vă este confortabil. Pentru atenuarea edemelor, scufundați în prealabil ruloul în apă cu gheață.

Puteți ridica îngrijirea tenului la un nivel nou

Ruloul de masaj pentru față Payot Face Moving va fi aliatul dvs. Ajută la întărirea țesuturilor și la creșterea elasticității tenului, prin stimularea punctelor cheie de pe față, de pe gât și de pe decolteu. Totodată, favorizează absorbția produselor de îngrijire în piele și intensifică efectul acestora.

Este realizat din aliaj de zinc eloxat argintiu și mărește fermitatea și suplețea tenului, favorizează absorbția produselor de îngrijire, intensifică efectele produselor de îngrijire a tenului, lasă tenul radiant, stimulează regenerarea pielii.

Aplicați pe ten serul și crema și masați delicat, folosind ruloul.

Faceți cunoștință cu ruloul de masaj dermaroller Zoë Ayla Micro-Needling Derma Roller Set!

Descoperiți pe propria piele miracolele tratamentului cu microace. Aveți nevoie doar de un derma roller care devine, fără exagerare, garda personală a tinereții și a frumuseții tenului dvs.

Ce este derma roller?

Derma roller este un rulou special cu ace din oțel chirurgical, care creează înțepături microscopice la suprafața pielii, pentru stimularea regenerării acesteia. Lungimea acelor variază de la aproximativ 0,2 mm la 2 mm. Dacă încercați pentru prima dată un derma roller, alegeți ace mai scurte, de până la 0,5 mm și, după un timp, treceți la ace mai lungi. Pe lângă derma roller-ele pentru față, există și rulouri de masaj pentru zona ochilor, decolteu, corp – chiar și rulouri pentru bărbați.

Cum funcționează tratamentul cu microace?

Tratamentul cu microace sau microneedling constă în perturbarea stratului superior al pielii, situație în care creierul primește un semnal pentru stimularea și regenerarea a două proteine ​​esențiale pentru revitalizarea pielii – colagenul și elastina.

Aplicatorul cu micro-ace pentru față și corp Zoë Ayla Micro-Needling Derma Roller Set poate face minuni pentru pielea dvs. Are 3 capete interschimbabile cu ace lungi din oțel inoxidabil care exfoliază delicat pielea, lăsând-o mai fină, mai suplă și mai fermă.

Acest dermaroller oferă pielii fermitate și o lasă frumos netedă, este echipat cu 3 capete interschimbabile cu 600, 800 și 1200 de ace, favorizează circulația sângelui și elasticitatea pielii și elimină de pe piele celulele moarte. Este creat pentru utilizarea la domiciliu.

Folosiți aplicatorul cu micro-ace Zoë Ayla maxim 1 dată pe săptămână și numai dacă pielea dvs. poate tolera un tratament regulat. Mai întâi, dezinfectați rola și spălați-vă bine fața. Apoi aplicați un ser sau o cremă. Pe urmă, treceți ușor rola în sus și în jos, dintr-o parte în alta și în diagonală pe piele de 4-8 ori. După utilizare, clătiți aplicatorul cu apă caldă și dezinfectați-l. După tratament, folosiți produsul preferat de îngrijire pentru ten.

Tratamentul cu microace nu se aplică înainte de expunerea la soare, de înotul în piscină sau de o ședință de fitness.

Descoperiți forța magia medicinei chinezești și redați tenului tinerețea!

Accesoriul de masaj Zoë Ayla Luxurious Jade Gua Sha Therapy Tool Gua Sha este destinat masajului facial acasă. Rezultatul este diminuarea ridurilor și un ten frumos, mai strălucitor ca niciodată.

Acest accesoriu de masaj pentru față din mineral de jad atenuează semnele de îmbătrânire (riduri, linii fine), ameliorează nuanța tenului, iar contururile feței devin mai ferme.

Reduce imperfecțiunile și roșeața tenului, lasă tenul vizibil mai strălucitor și are acțiune detoxifiantă.

Începeți prin a aplica serul preferat sau un ulei cu efect de fermitate și de strălucire. Apoi glisați accesoriul de masaj pe față, de la nas spre marginile feței și de la sprâncene în sus și spre margini. Masajul se efectuează în direcția sus în zona gâtului și de-a lungul mandibulei. Procedura stimulează tenul să rămână frumos și radiant.

Dacă știți ce tip de ten aveți, atunci veți putea să alegeți mai ușor produsele adecvate, astfel încât să vă îngrijiți corect pielea. Iar dacă respectați câteva etape esențiale și alegeți cel mai adecvat dispozitiv în ritualul de îngrijire zilnică, veți avea un ten mai sănătos și veți combate mai eficient efectele radicalilor liberi, dar și semnele îmbătrânirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *