Primăvara începe cu produse de lux EISENBERG

Eisenberg_BoncafeStyle

O femeie frumoasă trebuie să-și ofere mereu, dar mai ales în luna feminității, cea mai bună îngrijire, astfel încât să întâmpine primăvara cu un ten hidratat și luminos și cu o stare generală de răsfăț și de bine.

EISENBERG – un brand de cosmetice de lux ce se găsește exclusiv în magazinele Douglas, ne oferă produse excepţionale, doar pielea noastră merită tot ce este mai bun.

Pentru că nu știam prea multe despre acest brand, am făcut un mic research și am aflat că în spatele acestui brand de lux se află Jose Eisenberg, care s-a născut în România, dar care s-a afirmat în afara țării. Actualmente, fiul său, Edmond Eisenberg, se ocupă de extinderea la nivel internațional.

În afara universului parfumat L’Art du Parfum, Eisenberg a intrat şi pe teritoriul îngrijirii pielii, punând bazele propriei mărci care reflectă ideea sa de frumusețe fără vârstă. Treisprezece ani de cercetare și încă doi ani de teste clinice și medicale au pus bazele pietrei de temelie a brandului de îngrijire EISENBERG, consolidat cu o formulă triomoleculară, care completează selecția de ingrediente naturale ce stau la baza fiecărui produs de îngrijire, cu acțiune de tratare a unei anumite necesități a tenului, precum și o energizare, regenerare și oxigenare a pielii, pentru rezultate spectaculoase și de lungă durată.

Eisenberg=Douglas

First Wrinkles Delicate Cream – Cremă anti-aging

Ca o consumatoare interesată de produse pentru îngrijirea tenului de calitate, mărturisesc că mi-au atras atenția prețurile mari (400-500 lei o cremă) și am fost curioasă să aflu ce le-ar putea justifica?

Știm, desigur, că hidratarea unui ten, indiferent de vârstă, trebuie să fie de excepție, iar formulele de calitate nu prea  pot fi și ieftine. Rezultatele spectaculoase și de durată se pot obține doar cu produse de maximă calitate și un stil de viață ca la carte.

Textura Cremei Delicate pentru Primele Riduri (First Wrinkles Delicate Cream) este îmbogățită cu unt de Shea cu efect de netezire, hidratare și restructurare și este potrivită pentru toate tipurile de ten. Se recomandă tratamente zilnice esenţiale special concepute pentru toate femeile cu vârsta cuprinsă între 28 și 40 de ani.

Pentru că am depăşit această vârstă, nu mă aştept la ştergerea ridurilor sau o întinerire spectaculoasă, dar îmi conferă o hidratare perfectă de care tenul meu are mare nevoie şi îmi simt pielea în confort şi mai catifelată. Îmi place s-o folosesc, în special, înaintea fiecărui machiaj, pentru că e lejeră, hidratează, se absoarbe repede în piele şi are un miros delicat!

O medie de 3 luni de folosire zilnică constituie o perioadă excelentă pentru a atinge rezultatele dorite. Dacă preferi texturile lejere, atunci crema anti-aging EISENBERG este foarte potrivită pentru a fi folosită şi ziua, dar şi noaptea şi ori de câte ori simţi nevoia unui ten îngrijit şi hidratat.

Eisenberg_First_Wrinkles_ Delicate_Cream

Preț: 455 lei

Deodorant Stick EISENBERG J’OSE

Cel mai recent deodorant autentificat pe raftul meu din baie este deodorantul stick EISENBERG J’OSEun produs delicat de îngrijire care lasă pielea catifelată, fină și discret parfumată.

Cu fiecare utilizare, parcă pătrunzi în universul senzorial L’Art du Parfum de la EISENBERG cu parfumurile lui senzaţionale, pe care le găsești exclusiv în parfumeriile Douglas.

Este un produs unisex şi poate fi folosit și de bărbați, după bărbierit. Îngrijeşte delicat şi se poate folosi fără grijă şi după epilare. Nu lasă urme şi miroase minunat!

Deodorant_Stick_ EISENBERG_ J’OSE

Preț: 179 lei

Toate produsele de ingrijire a pielii EISENBERG Paris beneficiaza de formula Trio-Molecular®, 3 molecule care asigură o prevenţie, dar şi o reparare a pielii. Este o descoperire care aparţine exclusiv mărcii EISENBERG Paris şi a fost brevetată la nivel mondial. Aceasta oferă rezultate imediate, vizibile şi de lungă durată. Nu conțin conservanți sau parabeni, au ingrediente de calitate și selectate cu mare grijă.

Dintre produsele de la categoria de lux, aș zice că se încadrează la ”merită încercate”. Designul este frumos, simplu, profesionist, conținutul de cea mai bună calitate, deci dacă vreți să vă faceți un cadou special, încercați unul dintre produsele Eisenberg!

Toate produsele Eisenberg Paris sunt disponibile exclusiv în magazinele Douglas.

Să aveți o primavară minunată!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *